Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol
Tepki
997

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Mesaj Alanları Hakkında Profil Ziyaretçileri

• Bugüne kadar okulunuzda gördüğünüz/yaşadığınız en saçma şeyler neydi?
    lilith_halşii
    lilith_halşii
    Komik gelebilir ama ben ilkokuldayken okula akülü araba getiren (babası yanındaydı) paten süren, telsiz getiren ,tuvaletin kapısını söken görmüştüm bir de hocamızın telefonu feci derecede kırıktı ozamanlar tuşlu telefonum vardı hocaya hocam benim telefonum sizinkinden sağlam demiştim hoca telefonu akıllı telefon zannedip okula ailemi çağırmış sksjssksjksjks haleda anlatıp duruyorlar. Ha birde bizim hocanın evleneceğinden haberi yoktu. Birde ortaokulda hoca (kesinlikle yanlışlıkla) çocuğun gözüne kolonya sıkıp umruna bile gelmemişti çocuğa kolonya fışkırtırken oldu bu aklıma gelenler bunlar galiba 🤔
    Shocked GIF by TRT
    lilith_halşii
    lilith_halşii
    lilith_halşii
    lilith_halşii
    bilmemki maksat sayfada bişeyler dursun durumada yazarım şimdi
    Ne sayfası olsun burası her şeyi değişecek (şimdiki haline bakmadan yorum yapın.)
    lilith_halşii
    lilith_halşii
    Gerçi herşey değişicek olsa da çok mu saçma orta halli mi sayfa bende çözemedim ama
    lilith_halşii
    lilith_halşii
    haber+sohbet sayfası iyi olurdu aslında
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profil görüntülenmeleri

156

Son görüntüleyenler

1. 156 Profil ziyaretçileri