Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evettt benim güzel çileklerimm @callmeswarley bana yazın burası aktifti demişti ben de yazın bir başlık açmayı düşünüyorum forumdakileri nasıl giydirirdim diye bildiğim bütün üyeleri yapacağım sabırsızlanıyorum çok güzel kıyafetler buldum yaz gelsin herkes görecek zaten buna benzer başlık açmıştım ama burada konuda seçeceğim kıyafetleri burca göre değil yani
bir daha kimseyi ama kimseyi sırf davranışlarından dolayı bana ısındı ve beni arkadaş olacak kadar seviyor zannetmeyeceğim büyük oranda yanılabilirim çünkü sonra da üzülen ben oluyorum
Forumdakilerin hiç birinin umurunda değilim hiç bir yerde hatırlanmıyorum akla gelmiyorum evet geleli çok olmadı ama üzülüyorum yine de işte kimse arkadaş olmak istemiyor sevmiyor bir kemik kadro var her şey onun için de dönüyor bıktım ya bıktım bu kadar ignore edilmekten 22 yaşıma göre fazla duygusal davranıyorum ve fazla çocuksuyum ama ne yapayım tutamıyorum kendimi dayanamıyorum bunu da profil mesajlar kısmına yazıyorum ki pişman olursam silebileyim.
Hem imzam ponyli hem de ppm Winxle ilgili güzel aesthetic resim bulursam istediğim gibi profil veya imza yapabilirim büyük ihtimalle profil ya da banner çünkü hala daha çok seviyorum imzamı