[theqoo] HYBE, KIZ GRUPLARI ÜZERİNE UZMANLAŞMIŞ ‘ABD’ ŞİRKETİNİ KURDU… YENİ ÜYELER YILIN İKİNCİ YARISINDA ÇIKIŞ YAPACAK

HYBE, 8’inde yaptığı açıklamada kız grubu üretimine odaklanan ‘ABD’ adında yeni bir yan kuruluş kurduğunu duyurdu.
Şirket ismi olan ABD, “A Bold Dream” (Cesur Bir Rüya) sloganının kısaltmasıdır ve “A ve B’den sonra C yerine D’yi hayal eden” esnek bir zihin yapısını hedeflemektedir.
HYBE iştiraki Pledis Entertainment’ın Sanatçı Planlama Başkanı No Ji-won, CEO olarak atandı. Pledis ve MoreVision bünyesinde yönetim becerilerini geliştiren CEO No, genel yönetimi denetleyecek ve yeni etiketin büyümesi için istikrarlı bir temel oluşturacak.
ABD, ilk kız grubunu bu yılın ikinci yarısında tanıtacak. Seventeen, After School, IZ*ONE ve TWS dahil olmak üzere çeşitli K-pop sanatçılarının yapımcılığını üstlenen Master Professional Han Sung-soo, yönetici yapımcı (executive producer) olarak görev yapacak ve grubun müziğine, konseptine ve genel performansına liderlik edecek.
Bir HYBE yetkilisi, “ABD’nin kurulması, IP (fikri mülkiyet) çeşitliliğini güvence altına almak ve K-pop üretim yeteneklerini daha da geliştirmek için stratejik bir hamledir,” diyerek ekledi: “Bu yeni kız grubu aracılığıyla yeni müzikal girişimler ve konseptler sunacak, küresel müzik pazarında taze bir değişim yaratacağız.”
–
-
Pledis’in yeni bir kız grubu çıkaracağına dair söylentiler vardı, bu o olmalı.
-
Demek ki Pledis’ten çıkmıyor.
-
Ah tamam, yani Pledis kendi bünyesindebir kız grubu çıkarmıyor
-
Ama işin başında Sung-soo var…
-
Kaç tane alt şirketleri oldu böyle?
-
Ama sonuçta yine Pledis sayılır…
-
İki yıl deneyecekler, sonuç alamazlarsa grubu kenara atıp yeni bir kız grubu mu çıkaracaklar?
-
Bir tane daha mı?
-
Eğer Sung-soo yapıyorsa, kız grubunun konsepti iyi planlanmış olacaktır.
-
Bunca zamandır Pristin meselesi yüzünden nefret alıyorlardı, görünüşe göre imajlarını temizleyecekler.
K:Pannchoa







