[THEQOO] Sulli belgeselinden sonra Choiza’nın Instagram hesabı nefret yorumlarıyla doldu

30

“Choiza Sulli ile flört etmeye başladığında Sulli daha 19 yaşındaydı. 30 yaşındaki bir adam hiçbir şeyden haberi olmayan 19 yaşında bir kızla flört etti. O kadar heyecanlandı ki her yerde böbürlendi ve Sulli hakkında cinsel içerikli şeyler söylediği ‘Eat Do It Sleep’ diye bir şarkı yazdı. Sulli’nin hayatını mahvetti, onun yüzünden Sulli bileğini kesti, gerçekten pislik biri. Choiza’nın Sulli’nin ölümünde hiç rolü olmadığını mı sanıyorsunuz? Sulli ne zaman nefret yorumları almaya başladı? Umarım nefret yorumu yazmayın diyenler ve Choiza’yı savunanlar en azından onun ‘Eat Do It Sleep’ şarkısının sözlerini okur. Bu sınırı aşan bir nefret yorumu değil, onu eleştirmenin haklı olduğunu biliyorsunuz. Choiza azıcık utanman varsa artık televizyona çıkmazsın. Neyine bu kadar güveniyorsun?”

“Sulli sadece senin yüzünden ölmedi ㅋㅋㅋ ama bunu sen başlattın…….. umarım sen de kendini öldürürsün…. cidden…….
> Böyle bir şey söylemek çok yanlış
>> ㅋㅋㅋ.. onun yüzünden biri öldü. Bunu bana mı söylüyorsun??;;”

“- Dürüst olmak gerekirse Choiza’yla çıktıktan sonra tuhaflaştığı doğru.. dengesiz karakterinin Choiza yüzünden olduğu doğru değil mi?? Daha olgun bir aşkları olsaydı keşke..” 

– Sulli’yi özledim ㅠㅠㅠ

–  Sulli’nin annesini anlıyorum, ben de kızımın kendinden 13 yaş büyük bir adamla çıkmasına karşı olurdum. Bu konuda anlaşamadıkları için birbirleriyle iletişimi kesmişler sanırım. Şirketi Sulli için her şeyi idare etmeye çalıştı. Televizyonda Choiza yüzünden intihar ettiği falan söylenmedi, sadece nefret yorumlarından ötürü dendi ve gerçekten de Sulli Choiza ile sevgili olduktan sonra nefret yorumları arttı ve tuhaf görülmeye başlandı. Fotoğraflarına şimdi dönüp bakıyorum da gözleri hep ıslak, sanki hep hüzünlüymüş gibi.”

1. Bunun hakkında ne düşündüğümü bilmiyorum

2. Buradaki en büyük sorun sizin şimdi bile nefret yorumu yazmanız

3. Choiza niye o şarkı sözlerini yazdı acaba. Hala internette bulunup dinlenebilen bir şarkı, bu konuda bir görüşüm olmasa bile yine de merak ediyorum

4. Suçlayacak birini bulsanız bile Sulli’nin döneceğini mi sanıyorsunuz? Choiza’yı suçlayanlar ne istiyor? Televizyona çıkmamasını mı?

5. Kafayı yemişsiniz

6. Bir düşünün.. Choiza intihardan dolayı şoka girmedi mi sizce? Niye böyle davranıyorsunuz..ㅠ

7. Yazdığı şarkı sözleri gerçekten kötüydü

8. Bu insanlar asla doğru düzgün düşünmeyecek

9. Ben belgeselden sonra netizenler ve pislik gazeteciler kendilerine dönüp bakar diye düşünmüştüm, böyle düşündüğüm için aptal benmişim demek

10. Ve buradaki kimse Sulli’ye saygısını sunmayı düşünmüyor

11. Yine birilerini suçlayıp nefret yorumları yağdırıyorlar, hiçbir şey değişmedi

12. Ben de Choiza’yı sevmiyorum ama ikiyüzlülük yapıp nefret yorumu yazıyorlar ㅋㅋㅋ kesin artık şunu

 

Kaynak: Pannchoa

Önceki İçerikSulli’nin annesi, Sulli belgeselinde kızıyla niye arasının açıldığını anlattı
Sonraki İçerikEski ILUV üyesi Shin Minah mitomani hastası olduğu iddialarını yalanladı
30 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments