Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

170719 Somi'nin Katıldığı Idol Radıo Çevi̇ri̇leri̇

Ü

Üye silindi 72

Soru: Somi için en fazla yemek alan kişi?
Somi: Teddy


Starbucks keklerini sevdiğini söylemiş.


Soru: Beraber yurtdışına gitmek istediğin arkadaşın?
Somi: Kim Saeron (o Somi'nin aksine plan yapan biriymiş.)



Soru: Gerçekten tatlı olan ısırmak istediğin bir arkadaşın?
Somi: CLC grubundan Eunbin (3 gün önce Eunbin'i ısırmış zaten)


Soru: Ailenin senden çok sevdiği arkadaşın?
Somi: Kedim,yılbaşından beri evdeyim ama annem kediyi sevmeye devam ediyor. Benimle de ilgilenin dediğimde annem sen en azından konuşabilirsin ama kedi bunu yapamıyor bu yüzden onu seviyorum dedi.


Bugünlerde Somi ananasa aşıkmış. En son ne zaman yediği sorulduğunda, 5 gün önce gizlice ananaslı bimbimbap yediğini söyledi. Şirket çalışanları bunu bilmiyormuş.



Bu promosyon için dileği sorulduğunda, 3 yıl önce başladığından beri yaklaşmakta olan comeback'inin olmasını ve kendini daha fazla göstermek istediğini söyledi.


Ona ilk tebrik eden IOI üyesinin kim olduğu sorulduğunda,konuşma gruplarının konseptinin "biri bir şey söylerse diğerleri onu takip eder" olduğunu söylemiş ama ilk onu tebrik edenler aynı zamanda WEKI MEKI üyeleri de Yoojung ve Doyeonun olduğunu söylemiş. Sonra diğerleri "ah doğru" demişler ve onu tebrik etmişler.


The Black Label'a geçmeden önce 어질어질(OUTTA MY HEAD)'i bestelemiş. Bu ortaokuldan liseye geçiş dönemiymiş ancak orijinal ritmi bugün dinlediğimizden daha farklıymış, üzerinde değişiklikler yapılmış.


Somi, bu kadar hızlı büyümekten hoşlanmadığını, çünkü daha büyük sorumlulukları olduğunu söyledi ancak mezun olduktan sonra ne yapmak istediğini sorulduğunda, ehliyet almak istediğini söyledi.Araba sürmekten hoşlanıyormuş, bu yüzden şu anda ehliyetini almak için çalışıyormuş.


Somi'nin mezuniyet fotoğraflarını nasıl çektiğini sorulduğunda, pek çok arkadaşının bir şeyler getirdiğini ama kendisinin getirmediğini söyledi. Bunun yerine birisinin gitarını ödünç almış ve dondurma almış. O böyleymiş :



Pick Me ve Bang Bang ile dans etmiş.


Ilhoon, Somi'ye Daehwi ile reklam çekmenin nasıl olduğunu sordu. (Ilhoon büyük ihtimalle "Daehwi nasıl herkesi tanıyor??" gibi olmuştur.)
Somi: Gerçekten gerçek bir arkadaşla reklam çekimi yapmak çok farklı hissettiriyor. Bütün gün oynuyormuşsun gibi hissettiriyor.



Ilhoon Somi'ye Daehwi ile en iyi arkadaş özel yapmak ister misin diye sormuş.
Sonra Somi ise Daehwi'ye videolu bir mesaj çekmiş: Daehwi-ya seni heyecanlı gördüm. Bugün iyi misin? Bugün ne yapıyorsun? Umarım benimle iletişime geçersin. Hadi en iyi arkadaş özele gelelim. Gelmek ister misin?Hadi daha da yakın olalım~
 
Üst