Böyle hissettiğim bir arkadaşlığı (arkadaş grubuydu) ben kafamda kuruyorumdur, kendi güvensizliğimin getirdiği bir şeydir diyerek uzun bir süreliğine devam ettirdim, sonradan başka okullara geçip uzaklaşmamız kafamda bazı şeyleri netleştirmemi sağladı: diğer arkadaşlarımlayken hiç böyle bir şey hissetmiyordum ve rahatsız hissetmeme rağmen devam ettirmek bana sadece kendimi kötü hissettirmekten başka bir fayda sağlamamıştı.
Eğer sen de diğer arkadaşlarınlayken böyle hissetmiyorsan ve bu durum sana kendini kötü hissettiriyorsa bir sıkıntı olabilir belki de.
Demem o ki eğer kurduğun bir arkadaşlıkta karşı taraf, her seferinde ister açık açık ister alttan alta olsun kendini sana kötü hissettiriyorsa ve sen bu arkadaşlıktan keyiften çok rahatsızlık duyuyorsan devam ettirmekten ziyade bu arkadaşlığı gözden geçirmen daha iyi olabilir.
Evet, arkadaşlıklar her zaman güllük gülistanlık geçmez, kavgalar da olabilir dargınlıklar da ama günün sonunda konuşmak isteyeceğin, kendini yanında rahat hissettiğin, karşılıklı saygı önemsemeyle yol aldığın ve keyif duyduğun bir şey olması gerektiğine inanıyorum.