Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Rııze'den Seunghan Geçmiş İlişkisiyle İlgili Tartışmalardan Dolayı Kişisel Olarak Özür Diledi

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,222
Puan
59
RIIZE'den Seunghan, geçmiş ilişkileriyle ilgili tartışmalar nedeniyle kişisel olarak özür diledi.

RIIZE'nin resmi Instagram hesabı aracılığıyla paylaşılan bir gönderide Seunghan, sevgili ilişkileriyle ilgili söylentilerin netizenler tarafından ortaya çıkmasının ardından kendisini çevreleyen tartışmalar için özür diledi.


"Merhaba, ben RIIZE'den Seunghan.

Hayranlarımızın karşısına çıkmadan önce bir şeyler söylemem gerektiğini düşündüm ve bunu yazdım.

Öncelikle RIIZE'yi destekleyen hayranlardan içtenlikle özür dilemek istiyorum.

Çıkışımız öncesinde kritik bir dönemde kişisel meselelerim nedeniyle grubumuza zarar verdim ve hem şirket çalışanlarını hem de üyelerimizi hayal kırıklığına uğrattım.

Korktuğum ve endişelendiğim için daha önce özür dileyemediğim için üzgünüm. Bu benim dikkatsizliğimden kaynaklandı ve başkasını suçlayamam ya da mazeret gösteremem. Geçmişteki eylemlerimi düşündüm.

Bundan sonra önceliğim olarak RIIZE'ye odaklanacağım. Sadece RIIZE'nin performansları için değil, içinde bulunduğum her durumda dikkatli olacağım. RIIZE'ye ve hayranlara olan samimiyetimi davranışlarımla hissedebilmeniz için elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Bir kez daha özür dilerim. Bu uzun mesajı okuduğunuz için teşekkür ederiz.

— Seunghan"

SM Entertainment da durum hakkında yorum yaptı ve fotoğrafları yayan kişiye karşı yasal işlem başlatılacağı sözünü verdi.

"Merhaba, biz SM Entertainment.

Son zamanlarda RIIZE üyelerinin özel fotoğrafları, sosyal medyada ve çevrimiçi topluluklarda izinleri olmadan çevrimiçi olarak yayınlandı. Bu konudaki tutumumuzu belirtmek istiyoruz.

Bu tür medyanın izinsiz sızdırılması ve dağıtılması açıkça yasa dışıdır ve Kwangya119 ve diğer veri izleme yoluyla resimleri yayınlayan kişiler hakkında veri topluyoruz. Ayrıca resimlerin yeniden yayınlanması, yeniden dağıtılması ve daha fazla yayılması gibi ikincil aktarımına ilişkin verileri de toplayacağız.

Suç işlediği doğrulanan kişiler hakkında şikayette bulunacağız, bu nedenle lütfen böyle hoş olmayan bir duruma karışmamaya dikkat edin.

Bu arada Seunghan, ilk çıkışından önce takımına verdiği hayal kırıklığı ve hasarı derinlemesine düşünüyor.

Gelecekte faaliyetlerine odaklanabilmeleri için RIIZE'yi yakından yönetip destekleyeceğiz ve size iyi performanslar göstermek için çok çalışacağız.

— SM Entertainment"

Daha önce netizenler, Seunghan ve kız arkadaşının yatakta öpüşürken çekilmiş fotoğraflarının olduğunu ortaya çıkarmıştı. Aynı gün RIIZE'nin planlanan faaliyetlerine katılmayacağı açıklandı. Netizenler, bu açıklamanın ardından Seunghan'ın RIIZE'de devam edip etmeyeceğini merak ediyordu.

Kaynak: Koreaboo

Ayrica Koreli hayranlar özür mektubundan hoşlanmayip aralarında para toplayarak SM'in önüne kamyonet gönderecekmiş.
 

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
513
Tepki
1,888
Puan
90
Özrün neyini beğenmemişler ya. Çocuk suç işlemediği halde kendi özel hayatı için özür dilemiş. Daha ne yapsın acaba.
Sm'nin bu konuda yasal işlem başlatmasına sevindim. Geç bile kaldı. Ama bu olaydan sonra seunghan hep diken üstünde olacak muhtemelen. Umarım çok kasmaz kendini. Yani elbette hata yapmamak için dikkatli olmalı ama kendini ruhsal olarak kötü etkileyecek derecede sıkmaz umarım.
 
Üst