Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Beğenin Isim Vermeden Eleştireyim

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253
Bu geceden sonra korkmadım değil 🫡

korkacak ne var allah aşkına😅 isim vermiyorsun zaten yorumlar hava kalıyor. bir de kim olduğunu anlamak için yazanın gözünden bakman lazım ya o yüzden emin olamıyorsun kime söylendiğini merak etme..

hiç kaçmak yok cumbur akşam sıra bende dedin:rolleyes:

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
8) offf neden bilmiyorum ama senden 2011 2012 zamaninda korecan olmus 7 24 kdrama izleyen hala 2. jenin hasretiyle yanip tutusan biri vibei aliyorum. ilk fanlik donemlerinde biraz oppaci ve toxictin bence ama simdi bunlari astin ve cok rahat takiliyorsun gibi. hatta stanledigin bi grup falan da olmayabilor bilemedim
Bu bana @🎃mineonere🎃 gibi geldi. Forumda kimler 2. jene hakim pek bilmiyorum ama Mineonere 2. jene hakim diye biliyorum.

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253
forumda olumlu duygular beslemediğim sadece bir iki kişi var

ya sana göm diyen mi oldu orantısız övme sadece en çok kimi seviyosun başlığına dönmesin yetr:rolleyes: .. dümdüz aa bana bu vibe'ı veriyosun yorumları atıcaksn😅 ha ekstra kaosa boğcm sizi dersen ona da okm bn😁
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

sayfa 1 ile 5 arasi hadi elestirmeye basla diye darladirlar sayfa 6 ile 20 arasi kimi elestirdin soyle diye darladilar xnnxbxnxnxk

kimin kim olduğunu söylemediğin spoiler'ını ver de heyecan yapmadan okusunlar bari yazıktr 20 sayfa😄

canimbanabas

Fanbase Starter
Tepki
1,756
ya sana göm diyen mi oldu orantısız övme sadece en çok kimi seviyosun başlığına dönmesin yetr:rolleyes: .. dümdüz aa bana bu vibe'ı veriyosun yorumları atıcaksn😅 ha ekstra kaosa boğcm sizi dersen ona da okm bn😁
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

kimin kim olduğunu söylemediğin spoiler'ını ver de heyecan yapmadan okusunlar bari yazıktr 20 sayfa😄
hocam o zaman cumburdan sonra sira sendeee🥳🥳🥳🥳🥳 bi de cidden forumdakiler hakkinda ne düsünüyorsun cok merak ediyorum cjdbnabdcoabscjbacknk