Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Beğenin Isim Vermeden Eleştireyim

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
bi sey diyim mi ben sana yaptigim yorumu hemen anlarsin sanmistim baya kalbim kirildi jxjxbzmnzmz
gece gece dertlendim umarım gömmüşsündür de vicdanen rahat olurum fpekxoel 1000013595.jpg
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Belki birilerine Sabriye demiş olmanın karmasıdır. Okuduğum kitapta geçen etkileyici bir cümleydi. Sizinle de paylaşmak istedim. Kimseye gönderme filan değil 😋
KFPWKDPWKXPEKXPSL

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253
ya en mantıklı benim dediğimdi işte @augustine valla kendim için demiyrm finali güzel bitsin işte. yaz sen numaraları biz tahmin edelim konu kapansın. böyle havada kalıyor. bir tek 9 van kedisi, bi de şarkı zevki olanı biliyrz. senin söylediğin diğer 2sinin dışında 25te 4😅

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

9 vankedisi degil kim uydurdu ayol
ya en mantıklı benim dediğimdi işte @augustine valla kendim için demiyrm finali güzel bitsin işte. yaz sen numaraları biz tahmin edelim konu kapansın. böyle havada kalıyor. bir tek 9 van kedisi, bi de şarkı zevki olanı biliyrz. senin söylediğin diğer 2sinin dışında 25te 4😅

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
14) acab merak ediyorum senden bahsettigimi anlayacak misin jxbxnxbnxnx bir ara anlasamadigimiz bi konu oldu orada aramiz bozuldu mu acaba diye uzulmustum ama sonra baktim ki tam gaz ask yasamaya devam ediyoruz. cidden farkli dusunce ne demek bilen tartismayi bilen ayilip bayilmayan bi insan olman sana tekrar tekrar asik olmama neden oluyor. ayayayayayay bazi konularda farkli dusunebiliriz ama ayni beyin hucresini paylasiyoruz bebegimmm
ay bu muyum acaba @augustine

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

ya madem bu fikirde cok israrcisin o zaman 10 kim sence? sen boyle ben yanlis mi degil mi soylerim

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
tebrikler 😭😭 unuttuguna inanamiyorum foruma ilk geldigim siralarda imsen konustugum ilk kisilerden biriydin. ama sonra bir seyler oldu seni hic gormemeye basladim
tabii sen hep unutmussun bunlari
AY NE UNUTMASI ilk takipleştiğim ve konuştuğum kişilerden biriydin sen nasıl unutayım🥺 havalı yazdın diye ben direkt elemiştim bunu😭 yakın olmak konusunda ise bana nötrsün diye düşündüğüm için biraz çekiniyordum yorum yaparken ama daha yakın olalım tabii ben de çok isterim💓