Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Beğenin Isim Vermeden Eleştireyim

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253
woaavvv 6.1k görüntüleme vrmış :eek::eek::eek: hiç bişey söylemedn trende başlık sokmak 😅

• Alev
Reactions: inx

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253
bence bu saate kadar bu başlıkta sabahlayanlara dmden kaç numara olduğumz söylenmeli win-win 😅

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
@augustine ben var mıyım?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Paparazilerden kaçırması filan iyi bence nshslsosjsb
Ben beğeniyordum onu ya. En yakışıklısı da o🤧
Bence de Joe en yakışıklısıydı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bı ara bı Taylor başlığı açıp konuşalım sevgilerinden girip müziğinden çıkalım kadının hayatı film gibi olduğu için zevkli olur @CumberLay🔥

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,932
2) sana yeni yeni alisiyorum. ikimiz de belli bir suredir forumdayiz ama pek bi alakasiz insanlariz gibi hissetmistim daha once. hatta beni sevmedigini falan dusunuyordum. ama sanirim oyle degil ben biraz kafamda kurmusum bxnxbxnnx

5) cogu insan senin sahte oldugunu millete yaranmaya calidan biri oldugunu dusunebilir ama ben senin baya gercekten iyi biri olduguna inaniyorum. cok kirilgan birymissin gibi de geliyor umarim bi gun seni yanlislikla kirmam

6) acikcasi cok akli basinda olgun biri oldugunu dusunuyorum. kor gozle idollerini savunmuyorsun yeri geldiginde hatalarini elestiriyorsun cidden tebrik ediyorum

10) kendince ortam yapmaya mi calisiyorsun kendini bir yerlere mi sokmaya calisiyorsun anlamadim. belirli insanlara inanilmaz iyi davranirken sirf "cool" gozukmek icin bazilarina da gereksiz kaba davraniyorsun? sakin ol ortada hicbir sey yok. ne oldu bu ben hicbir seyi takmiyorum havalarin?
Şunlardan biri benim net @augustine