Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Beğenin Isim Vermeden Eleştireyim

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

23) ufff twitter toxic stan gibisin. sacma sapan konularda idolleri elestirmen cidden cok yersiz. o yedi yirmi dort cikmadigin twitter hesabinda olsan imsanlar sana hak verir istedigin etkilesimi alirsin buyuk ihtimal ama buradaki insanlar swnin 3 iq twitter mutuallerin olmadigi icin agzinin payini veriyor

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

❗️❗️❗️ eveeeet benden bu kadar. dedigim gibi begenen herkesi elestirmedim nedenini yukarida yazdim simdi usendim tekrar yazmaya. bu arad begenmeyen bir iki kisiyi falan da elestirdim ki kimin kim oldugu belli olmasin iyice kafaniz karissin jxnxmxbxj

bu arada iciniz rahatlasin diye soyluyorum daha once sizinle yorumlarda ask yasayip cilvelestiysem kalkip bu postta sizi elestirmemisimdir. oyle iki yuzlu bi insan degilim. mesela gecen kalkip @CumberLay🔥 ile yorumlarda flortlesiyordum ya da bugun attigim renk postunda bazilarinizi ovdum simdi kalkip sizi elestirecek degilim oyle dusuk bi insan degilim

EVEET SIMDI YORUM ATABILIRSINIZ

sizce hangi yorum kimin hakkimda? en cok hangi yorumlari merak ediyorsunuz? bu yorumu net bana yazdi dediginiz bi yorum var mi?

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
4) sende bayaaa bi people pleaserlik goruyorum hani birazcikta anliyorum seni ama forum gibi sanal bi ortamda da bu kadar kasmana gerek yok. dogal olarak tatli sevecen olmak var kendinin bile rahat olmadigi durumlarda bunu zorla yapmak var. cidden iyi bi insan gibisin yasinin kucuk oldugunu tahmin ediyorum umarim bu donemi asarsin
Bu yorumu bana yazdığını düşünüyorum. People pleaser tanımı tam bana uyuyor ve dediğin gibi yaşım küçük

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
❗️❗️❗️ eveeeet benden bu kadar. dedigim gibi begenen herkesi elestirmedim nedenini yukarida yazdim simdi usendim tekrar yazmaya. bu arad begenmeyen bir iki kisiyi falan da elestirdim ki kimin kim oldugu belli olmasin iyice kafaniz karissin jxnxmxbxj

bu arada iciniz rahatlasin diye soyluyorum daha once sizinle yorumlarda ask yasayip cilvelestiysem kalkip bu postta sizi elestirmemisimdir. oyle iki yuzlu bi insan degilim. mesela gecen kalkip @CumberLay🔥 ile yorumlarda flortlesiyordum ya da bugun attigim renk postunda bazilarinizi ovdum simdi kalkip sizi elestirecek degilim oyle dusuk bi insan degilim

EVEET SIMDI YORUM ATABILIRSINIZ

sizce hangi yorum kimin hakkimda? en cok hangi yorumlari merak ediyorsunuz? bu yorumu net bana yazdi dediginiz bi yorum var mi?
öyle yorumlar yapmışsın ki kim olduğunu tahmin etmesi çok zor direkt budur maalesef diyemiyorum seninle çok bir iletişimimiz olmadı o yüzden eleştirelerinin hiç biri bana değildir diye düşünüyorum ama şu var bazı eleştirilerin kime gerçekten çok merak ediyorum

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Öfff ölüm gibiydi beklemek 50 kişiyi bi saat bekletti queen dlskdldkd
Şimdi ben hangisiyim acaba diye içim içimi yiyecek çünkü daha önce hiç cilveleşmedik😭
Acaba şu pleasure lı olan mıyım diye düşünmedim değil valla belki bazı insanlara itici geliyorumdur ama yaşım da küçük değil ki dkskdkdk
Belki ipucu verirsin ama sanmam yani🥲
hoooop ipucu senin hakkinda yorum var ama people pleaser falan degil sacmalama niye herkes bunu ustune aliniyor kendinize gelin