Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Beğenin Isim Vermeden Eleştireyim

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253
ya hayvan gibi müzik zevki olan kim bunu söyleyebilirsin bence bu bildiğin hayvan gibi güzel iltifat:ROFLMAO:

hatta iyi olanların karışık olarak isimlerini yazsana biz eşleştirelim🤗

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

@augustine sen yorumlamaya başladıktan sonra beğendiğim için zaten görmezsin diye geri çekmiştim beğeniyi sonra gördüm beğenmeyenleri de yazmışsın, ben var mıyım?
Pembe auralı kişiler bunu birbirine söyler...
seni likelarda gormedigim icin eklemedim askim ama ben seni zaten cumhurbaskani barbie olarak goruyorum demistim no worries yani bebek

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253
aynen iyiler için karışık liste verir msn 🤗 ... böyle hepsini herkes üzerine alınıyor hepsi de inandırıcı:ROFLMAO: şıkları 2ye düşüreyim bari 😅

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
9) sen cidden tatli birisin. oyle ki gunun birinde yanlis bir sey yaparsan ciddi anlamda sasiririm. gercek hayatta da arkadas olmak isteyecegim turden biri gibisin umarim ileri zamanda daha da yakin oluruz
@CumberLay🔥
11) yine inanilmaz tatli buldugum insanlardan biri. bazen idollerini cok bebekledigini dusunuyorum ama bu sadece tatli geliyor. cidden cok anac bi yapin var gibi elinden gelde sevdigin hatta sevmedigin herkesi korurdun gibi. umarim hayat sana hep cok iyi davranir ouyyyy seviyorum seni
@danbi
8) offf neden bilmiyorum ama senden 2011 2012 zamaninda korecan olmus 7 24 kdrama izleyen hala 2. jenin hasretiyle yanip tutusan biri vibei aliyorum. ilk fanlik donemlerinde biraz oppaci ve toxictin bence ama simdi bunlari astin ve cok rahat takiliyorsun gibi. hatta stanledigin bi grup falan da olmayabilor bilemedim
@Betülliçe✨ ya da. @peterpan gibi geldi çünkü ikisi de herhangi bir grubun stani değilmiş gibi geliyor bana
6) acikcasi cok akli basinda olgun biri oldugunu dusunuyorum. kor gozle idollerini savunmuyorsun yeri geldiginde hatalarini elestiriyorsun cidden tebrik ediyorum
@ahjummademebozuluyorum ya da @revelimderevelim

doğru olan varsa sinyal ver bari dpwmxpsk

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253