Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Beni Elestirin // Augustine

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

@augustine Bana da iltifat etsene. Aonim arkadaşlarda aramızda bir sorun olmadığını anlamış olur hem. 😇
bznxbnxnxnxn tamam o zaman yeter bu kadar zorbalik. acikcasi foruma katildigim ilk zamanlar herkesle arkadasmissin, herkes seni seviyormux gibi hissetmistim icimden hmm neden diye dusunmustum hxnxbxnbxn ama gercekten anlasmasi, muhabbet etmesi cok kolay birisin. seninle uzun saatlerce hic sikilmadsn konusabilirim gibi. baya da komiksin. seninle reelde tanissak gulmekten olurduk gibi geliyor vxbxbnxbxn birazcik ufacik da tatli biri olabilirsin ama minnacik

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
ayyyy tesekkur ederim su vip yorumu beni her seferinde cok mutlu ediyor 😭😭😭 belirli bi sure ara vermistim o yuzden pek etkilesimimiz olmayabilir umarim ileride daha cok etkiledimde bulunuruz 🩷🩷

Evet bir süredir yoktun. Umarım ileride daha çok etkileşim de oluruz canım benim ve rica ederim 🩷💛

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Anonim yazmayacağım foruma ilk geldiğimde pozitif anlamda dikkatimi çeken ilk üyelerden birisiydin çok tatlı ve eğlenceli birisi olduğunu düşünmüştüm hala öyle düşünüyorumm harika birisisinn 💘💘 bidaha sakın gitme forumdan 🔪🔪
ben de senin en soft uyelerden biri oldugunu dusunmustum hala da oyle dusunuyorum. cok soft cok tatli cok guvenilir birisin. tehditlerini goz onunde bulunduricam ve bir daha siteden gitmeyecegim bxnxbxnbxnx

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Çok sohbetimiz olmadığı için pek bir şey diyemicem😭 ama seni görünce aklımda otoriter barbie canlanıyo olgun bi tarafında var yani bence bu baya sexy🔥 Kafa dengi birisine benziyorsun ve mizahımız uyuşuyo gibi bi hava alıyorum senden
uhuhuhuhu cok tesekkur ederim forumun en seksi uyelerinden bunu duymsk cok iyi hissettirdi 🔥🔥🔥 bi zamanlar seninle daha cok konusuyormusuz gibi geliyordu sma sonra birbirimizi goremedik fazla. ben de seni oldukca kafa sengi buluyorum. umarim ileride daha cok konusma firsatimiz olur. daha yakin olalimmm 🩷🩷🩷