Eren yeager
Fanbase Starter
- Tepki
- 1,914
Şimdi benim annemin yakın olduğu bir üfürükçüsü var ve onunda bir oğlu var.annem çocuk ingilizce bildiği için çocukla benim iletişim halinde olmamızı istedi ve çocukta annemi kırmak istemediği için kabul etti. biz ingilizce Whatsapp dan konuşuyoruz bu çocuk çok kibar ve bana iyi davranıyor yavaş yavaş ondan hoşlanmaya başladım.evin yakınlardaki bir avm gideceğini söyledi ve benide davet etti. ben belki arkadaşlarıyla zaten gidiyordu ara da beni de kibarlık olsun diye davet etti diye düşünmüştüm ama çocuk tek başına geldi ve sadece Whatsapp dan konuştuğumuz ve profilinde icardi olduğu için çocuğu daha önce görmemiştim ama çocuk taş çıktı hani yani meteor gibi neyse biz bildiğiniz randevu da gibiydik akşam iki de bir sırıtıp duruyordum.Bir gün annem çocuğun babasının kardeşi bizim eve geldi annemler akşam bana kadınla ne konuştuğunu anlattı savaş çıkınca kadın Türkiye ye kaçmış çocukları sınırdan geçirememiş yıllardır görmüyormuş gibi bir şey söyledi ben ilk baş üzüldüm sonra düşündüm sınır,savaş kadın çocukla akraba eeeeee çocuk Suriyeli çıktı.Ne yapıyım