Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Benim Mükemmel Rezil Olma Anim

taexkookwqq

Trainee
Tepki
6
Şimdi öncelikle hepinize selamın hello bacilarim geçenlerde biz yakın arkadaşım olan Ecrin sahisiyla bulusmuştuk bilirsiniz arkadaşıyla buluşunca insan deli dolu olur he işte bizde ben onu kendi evine bırakırken (bizim yeni evimize ilk kez gelmişti ordan gitmeyi bilmiyordu diye götürmüştüm) benim eski hoslandigim çocuk (ona A diyecegim devaminda) karşımıza çıkmaz sanıyordum şakasına "bide karşımıza A cikiyormus" diye dalgasına konuşuyordum iste ondan sonra bi anda karsidan bizim oldugumuz sokağa girmesin mi o da biz bi sok olduk ama sonra devam ettik işte sonra biz biraz fazla anirmayalimmi bu mal ecrinle de carpisip ben yere yapismiyayimmi gotustu çocuk da bunu gormesinmi ben öyle bir rezil olmuşum arkadaşım da diyo kalksana mal diyo ben beni kaldırsın diye elimi uzatiom ama o benle dalga geçip guluo ben o anki rezillikle kıpkırmızı olmuşum uff çok kötüydü sonra işte arkadaşım eve gitti sonra ben geri dönüş yolu yine kıpkırmızı yüzle o çocukla aynı yoldan yürüyerek dönmüştüm😔

Son düzenleme: