Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Benim Severek Dinlediğim Ostlar

zehra21

Trainee
Katılım
1 Tem 2023
Mesajlar
96
Tepki
195
Puan
23
Herkese merhaba 😊😊😊 Hepimizin dizi, film veya anime izlerken duyduğumuz ve çok beğendiğimiz ostlar vardır.
Fakat bazı ostlar vardır ki hemen çalma listenize eklersiniz ve dizi/filmden bağımsız olarak da severek dinlemeye devam edersiniz. Bu gün benim çalma listemde olan ve severek dinlediğim ostlardan bahsedeceğim. Ostlardan bahsederken spoiler kısmında hangi içeriğe ait ise ondan da bahsedeğim. Hem izlemek için öneri de olmuş olur.

Anime: Kuroshitsuji (sezon 2)
Ost: Kagayaku Sorano Shijimaniwa - Kalafina
Konusu: Yangının ardından kaybolan Phantomhive'ların tek oğlu 12 yaşındaki Ciel Phantomhive; yanında Sebastian Michaelis adlı her konuda mükemmel bilgiye, terbiyeye ve yeteneğe sahip olan bir hizmetkarla birlikte 2 yıl sonra aniden ortaya çıkarak tüm malvarlıklarının ve işlerinin yönetimini devralır.
Benim animeye puanım 6/10

Anime: Zankyou no Terror
Ost: Dareka Umiwo - Aimer
Konusu: Alternatif bir gelecekte, Tokyo'nun büyük bölümü terörist bir saldırıdan dolayı yok olmuştur. Ve suçluların kimliğiyle ilgili tek ipucu internete yüklenmiş garip bir videodur. Bu gizemli ipucundan ötürü şaşkına dönen polis, halk arasında yayılan korkuyu önlemekte çaresizdir. Dünya bu trajediden sorumlu tutacağı bir suç dehasını ararken, iki gizemli genç -aslında var olmaması gereken- ustaca korkunç planlarını uygulamaktadırlar. Dokuz ve On İki isimleriyle dünyada yaşamaya lanetlenmiş bu iki genç, bir araya gelerek insanları rüyalarından uyandırmakta ve dünyaya doğrulttukları tetiği çekmekte kararlı Sfenks adlı gizli örgütü oluştururlar.
Benim animeye puanım 7.8/10

Anime: Nana
Ost: A little pain
Ost: Starless Night
Konusu: Hikaye, aynı adı Nana paylaşan, aynı yaşta ve aynı melankoliye sahip, her ne kadar farklı kişiliklere sahip olsa da iki kızın hayatını anlatıyor.
Anime zaten müzik konulu diyebileceğimiz bir anime ve bu iki şaheser dışında da çok güzel müziklere sahip. İzlemediyseniz kesinlikle bir göz atın.
Benim animeye puanım 9/10

Anime: Beck
Ost: Moon on the water
Konusu: Seri, gitar dahisi Ryusuke Minami ile tanışana kadar sıkıcı bir hayatı olan ortalama bir genç olan 14 yaşındaki Yukio "Koyuki" Tanaka'ya odaklanarak, bir rock grubu oluşturan bir grup Japon gencin ve onların şöhret mücadelesinin hikayesini anlatmaktadır.
Şahsen animeyi beğenmediğim için yarıda bıraktım. Ama bu şarkı o kadar güzel ki hala dinlemeye devam ediyorum.
Benim animeye puanım 3/10

Drama: Kimi no Hana ni Naru (I Will Be Your Bloom)
Ost: Melody
Konusu: Bir yurdun yatılı yöneticisi olarak işe başlayan eski bir lise öğretmeni, yurtta kalan erkeklerden oluşan başarısız bir müzik grubunun şöhrete ulaşmasına yardım etmeye karar verir.
Şahsen normalde pek drama izlemeyen biriyim -liste de analaşılacağı üzere 😂😂😂- çünkü çok uzunlar ve çok çabuk sıkılıyorum. Fakat bu dramayı çocukların Kcon daki performansını gördükten sonra izlemeye karar verdim.
Açıkçası seri çok güzel değil ama ikinci sezon çıksa kesin izlerim çünkü müzikleri efsane güzel. Ben burada Melody'i önerdim fakat kesinlikle diğer şarkıları da dinleyin.
Benim dramaya puanım 5/10

Benim genelde anime ağırlıklı bir liste oldu çünkü çok nadir drama izlerim. Sizin de sevdiğiniz ostları merakla bekliyorum.
 
Katılım
1 Haz 2023
Mesajlar
494
Tepki
1,362
Puan
140
Kpop'a OST'lerle geçiş yapmış biri olarak sevdiğim OST sayısı sevdiğim Kpop şarkıları sayısını geçer. Sevdiklerimden bazılarını atayım.

Princess Man- Destino



Princess Man- Vola




Queen Seon Deok OST



Damo OST



49 Days OST



Go Back Couple



Bridal Mask OST



It's Okay That's Love

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Dr Romantic 2 OST



Dr Romantic 2 OST



Cart OST



My Girl OST



Goong OST



Full House OST



I'm Sorry I Love you OST



Mawang OST



Full House 2 OST

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar sevdiğim OST'lerin küçük bir kısmı sadece. İlk aklıma gelenler diyebilirim.
 
Son düzenleme:

Benzer konular

Üst