Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Black Pink'in 7 Yıl Içinde 40 Şarkı Çıkarması Hakkında Düşünceleriniz?

NetizenAdmin

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
95
Tepki
580
Puan
13
1688838644-f0wua-kamaaut9p.jpg


Kore forumlarından birinde popüler olan gönderide, BLACKPINK'in 7 yıllık kariyerinde 40 şarkı olması hakkında konuşuluyor. Orijinal gönderide bu 40 şarkının üyelerin solo şarkılarını, diğer sanatçılarla düetlerini ve albümdeki şarkılarını içerdiği belirtiliyor. Grubun sözleşme yenileme dönemi yaklaşırken, bu paylaşım büyük ilgi gördü.

Yorumlardan bazıları BLACKPINK'in müzikal mükemmelliğini vurgularken, diğerleri bu az şarkı konusundaki endişelerini dile getirdi.

Bazı yorumlar:

  • "Ama yayınladıkları her albüm yüksek kalitede. Sık sık tutmayan şarkılarla dönüp imajını ziyan etmektense, BLACKPINK gibi efsanevi şarkılarla geri dönmek daha iyi. Ve ne olursa olsun, sonuçta onlar en iyi idoller."
  • "Zirvede kalmak, ilgi çekmeyen şarkılar yayınlayıp başarısız olmaktan çok daha iyi."
  • "Ama BLACKPINK en uzun süre zirvede kalan kız grubu."
  • "Yabancı hayranları bile konserlerinden bıktı çünkü çok sınırlı bir diskografileri var. Hep aynı şarkıları seslendiriyorlar çünkü ellerindeki tek şey bu."
  • "Bence YG'nin dışarıdan, bağımsız yapımcılar kullanması gerekiyor. Az şarkı olmasının sebebinin sadece kendi yapımcılarına güvenmeleri olduğunu düşünüyorum."
  • "Evet, konser setlistleri neredeyse hiç değişmiyor."
  • "Dürüst olmak gerekirse sadece YG'yi suçlayamazsınız. Üyeler de geri dönüşleri arasında kendi bestelerini ya da cover'larını yayınlamıyor."
  • "Aynı şarkıları tekrar tekrar dinlemekten bıktım."
  • "Diğer tüm 3. jen idollerin çok daha fazla şarkısı var. BTS'in 331 şarkısı, TWICE'ın 322 şarkısı ve Seventeen'in aynı 7 yıllık kariyeri boyunca 195 şarkısı var. Yeni çıkış yapan LE SSERAFIM'in bile 31 şarkısı var. Bu kesinlikle endişe verici."
  • "Nicelikten ziyade nitelik dönemi."
  • "aespa ve BLACKPINK'in gerçekten çok fazla şarkı yayınlamadığını görüyorum."


K: Allkpop
 
Ü

Üye silindi 187

YG Blinklerin ne sevdiğini biliyor yıllardır aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor.Şarkıların söylenme sırası bile yıllardır aynı jennie şarkıya başlar sonra bridgleri rose ve jisoo söyler sıktı artık ya cidden bu grup asla risk almıyor ben bir dinleyici olarak önemsendiğimi düşünmüyorum.Hadi bari az geri dönüş yapıp tüm şarkılara promo alsak o da yok.Forever young gibi yaz listelerini kasıp kavuracak bir şarkıyı harcadın YG.Şirketin politikası belli az içerik ver ki kar et nasıl olsa fanlar sadık ne versen kabul ediyor.Sırf bu yüzden blinkliğe erkenden veda ettim çünkü kızlardan da çaba göremiyorum bir tek rose şarkıcılık için uğraşıyor lisa dans coverları atıyordu artık o da atmıyor.
 

Nayna

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
536
Tepki
1,846
Puan
51
Aslında markayı eskitmiyorlar bu sayede 2 yılda bir kaliteli şarkılarla dönüyorlar. İkide bir şarkı çıkaran grupların yüzleri eskiyor ve artık şarkıları o kadarda tutmuyor. Her çıkan şarkıları hit oluyor çok iyi bir pazarlama yöntemleri var ben şahsen marketing sektöründe çalışan biri olarak çok başarılı buluyorum. Bence blackpinkin bu saaten sonra ikide bir şarkı çıkarması pekde yararlarına olmaz bence insanlar bir yıl arayla çıkan şarkılara alıştı ve bunu bp müziğinin kalitesinin sebebi olarak görüyor.
 
Üst