E
Edalyn
Şöyle bir düşündüm de onların yerinde olsaydım; moda, partiler...yerine yardımlar yapardım. Ekrana düz bakıp dünya bu hâlde demek yerine bizzat kendim uğraşırdım. Bolca yardımlar yapardım. Ancak yardıma ihtiyacı olanların ayağına giderek. Konuşarak değil, göstererek. Parayı daha mühim şeyler için kullanırdım. Hatta pahalı giyinmezdim. Uygun fiyatlı, güzel giyinir önemli olan sizin kendinizi sevmeniz dermişçesine hareket ederdim. Dünya güzel olmaya takılmışken ben "Farklılıklarımız, kusurlarımız... zenginliğimizdir."derdim. Popülerliğimi bu şekilde kullanırdım. Bu şekilde belki de bir çok insanı güzel şeyler yapmaya teşvik edebilirdim.
Tabi hayat kendilerinin hayatı ben karışmak istemem. Biz istediğimiz şekilde olduğumuz sürece başkalarına takmamalıyız.
Peki siz ne yapardınız? Sizin bu şekil popülerliğiniz olsaydı nasıl yaşamayı tercih ederdiniz?
Tabi hayat kendilerinin hayatı ben karışmak istemem. Biz istediğimiz şekilde olduğumuz sürece başkalarına takmamalıyız.
Peki siz ne yapardınız? Sizin bu şekil popülerliğiniz olsaydı nasıl yaşamayı tercih ederdiniz?