Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anket Bts'i Temsil Eden Şarkı

JeyKey

Rookie Idol
Katılım
16 Mar 2024
Mesajlar
322
Tepki
660
Puan
16
Yine bir netizen uygulamasında böyle bir gönderi paylaşıldı ve şu an insanlar çok kararsız.Hadi bakalım bu konuda türk fanlar ne düşünüyor.Sizce BTS'i hangi şarkı temsil ediyor?

BTS'i temsil ettiği düşünülen bazı şarkılar.
1.Dynamite

2.Spring day

3.Fire

4.Blood Sweat & tears

5.İdol
 

django

Trainee
Katılım
18 Mar 2024
Mesajlar
67
Tepki
145
Puan
8
bence dynamite dışında hepsi olabilir. dynamite keyifli bi şarkı evet ama bana çok hitap etmiyor. bts havası da alamıyorum. mesela ilk kez bts dinleyecek birisine bir şarkı önerecek olsam asla bu şarkıyı seçmezdim açıkçası. temsil edecek şarkı olarak dynamite'ı seçmek bts diskografisine büyük haksızlık olur.
 

kayısı

avukat kedy
Moderatör
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
701
Tepki
2,097
Puan
113
Kesinlikle Spring Day ya. Evet çok fazla başarıları var ama bence bu şarkının başarısı efsane. Her sene tekrar tekrar listelere giriyor ve yayınlanalı 7 sene oldu. Üstelik bu şarkı ilk çıktığında BTS globalde bu kadar popüler değildi. Bence tamamen şarkının kalitesinden gelen bir başarı bu. Ayrıca şarkı üyelerin seslerine o kadar uyumlu ki, dinlerken içim huzurla doluyor. Bu yüzden BTS'in başarısını ve aurasını en iyi yansıtan şarkı bu olabilir.
 
Üst