2307
Fanbase Starter
- Tepki
- 1,175
Evet 3.jenerasyonun en iyi dansçıları olan Seulgi - Lisa-Momo üçlüsü hakkında yorumlarımı yazmak istiyorum...
Öncelikle bu yorumum yüz ifadeleri ve vücudun şekil alırken verdiği izlenim üzerinden yapacağım...
Ben yüz ifadeleri konusunda bu üçlü arasında en çok Seulgi'nin ifadelerini seviyorum...
Abartıya kaçmadan yapabiliyor ve bu beni kendine çekiyor...
Çoğu gönderinin altında her ne kadar Lisa'nın bu konuda en iyisi olduğunu söyleyen yorumlar görsemde bu işi en iyi yapanın Seulgi olduğunu düşünüyorum.
Lisa'nın sahnede bu konuda aşırıya kaçtığını düşünüyorum bunu seven insanlar olabilir ama herșey dozunda olmalı bence
Momo hakkında konuşacak olursam mimiklerini kontrol edebildiğini düşünmüyorum ne yazık ki...
Mimikler üzerine olan değerlendirmemde ki sıralamam ;
Seulgi >Lisa> Momo
Vücudunu kontrol edebilen olarak ele aldığım değerlendirmemde ilk sıraya Lisa'yı koymak istiyorum...
Bildiğiniz üzere danslarını sergilediği bir kanala sahip ve birçok farklı türü bu kanalda sergiledi...
Vücudunu tanıyan biri olduğunu düşünüyorum ve bunu bilmenin ozguveni var
İkinci sıraya ise Seulgi'yi koymak istiyorum...
Bulunduğu grup olsun diğer idollerle yaptığı iş birliği olsun farklı türler sergileyen bir diğer idol.
Özellikle RV konseptine hakim olan fanların ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum.
Ve son olarak Momo...
Bulunduğu şirketin kendi dansını bulmasına yardımcı olduğunu düşünmüyorum...
Üst vücudun on planda olduğu kareografilere sahip danslarî yapıyor ama bende birșeyler eksik oluyor...
Bu düşünceye yönelik sıralamam ise ;
Lisa>Seulgi>Momo yönünde...
Haberi okuduğunuz için teşekkür ederim.
Sizin fikirlerinizide almak istiyorum...
(Hiç bir idole yönelik nefret yorumu içermemektedir!)
Öncelikle bu yorumum yüz ifadeleri ve vücudun şekil alırken verdiği izlenim üzerinden yapacağım...
Ben yüz ifadeleri konusunda bu üçlü arasında en çok Seulgi'nin ifadelerini seviyorum...
Abartıya kaçmadan yapabiliyor ve bu beni kendine çekiyor...
Çoğu gönderinin altında her ne kadar Lisa'nın bu konuda en iyisi olduğunu söyleyen yorumlar görsemde bu işi en iyi yapanın Seulgi olduğunu düşünüyorum.
Lisa'nın sahnede bu konuda aşırıya kaçtığını düşünüyorum bunu seven insanlar olabilir ama herșey dozunda olmalı bence
Momo hakkında konuşacak olursam mimiklerini kontrol edebildiğini düşünmüyorum ne yazık ki...
Mimikler üzerine olan değerlendirmemde ki sıralamam ;
Seulgi >Lisa> Momo
Vücudunu kontrol edebilen olarak ele aldığım değerlendirmemde ilk sıraya Lisa'yı koymak istiyorum...
Bildiğiniz üzere danslarını sergilediği bir kanala sahip ve birçok farklı türü bu kanalda sergiledi...
Vücudunu tanıyan biri olduğunu düşünüyorum ve bunu bilmenin ozguveni var
İkinci sıraya ise Seulgi'yi koymak istiyorum...
Bulunduğu grup olsun diğer idollerle yaptığı iş birliği olsun farklı türler sergileyen bir diğer idol.
Özellikle RV konseptine hakim olan fanların ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum.
Ve son olarak Momo...
Bulunduğu şirketin kendi dansını bulmasına yardımcı olduğunu düşünmüyorum...
Üst vücudun on planda olduğu kareografilere sahip danslarî yapıyor ama bende birșeyler eksik oluyor...
Bu düşünceye yönelik sıralamam ise ;
Lisa>Seulgi>Momo yönünde...
Haberi okuduğunuz için teşekkür ederim.
Sizin fikirlerinizide almak istiyorum...
(Hiç bir idole yönelik nefret yorumu içermemektedir!)