Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Çapkın Vibe Veren K-Pop Idolleri

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
BTS jimin
Jimin bana Instagram takip listesi karı kız olan çapkın erkek Vibe veriyor bilmiyorum genel olarak ******* ve kızların kalbini hoplatan tiplere benziyor
İtzy yuna
Yuna bana fake hesaptan yakışıklı bulduğu erkeklere alev emojisi atar gibi bir Vibe veriyor
Aespa ningning
çapkından ziyade erko yeto diyip 10 tane gizli crush yapıyordur
Nct heachan
Güzel bulduğu kızların resimlerinı WhatsApp grubuna atıp"baksana ne güzel karı teklif açsam kabul eder mi" diye arkadaşlarını darlıyordur
Red velvet yeri
Birini çok beğenir ve bakması için elinden geleni yapar ama karşılık aldığı zaman ondan soğur çünkü imkansız crush yapıp acı çekmeyi seviyor
LS yunjin
Bazı nedenlerden dolayı ben diğer kızlar gibi değilim biraz çetin cevizim diyip 20 tane erkek kankası vardır diye düşünüyorum
Txt yeonjin
Akşam kıza" yanlış anlama sadece muhabbetin hoşuma gitti" diye konu açıp 10 tane kızla böyle muhabbet ediyordur

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
BTS jimin
Jimin bana Instagram takip listesi karı kız olan çapkın erkek Vibe veriyor bilmiyorum genel olarak ******* ve kızların kalbini hoplatan tiplere benziyor
İtzy yuna
Yuna bana fake hesaptan yakışıklı bulduğu erkeklere alev emojisi atar gibi bir Vibe veriyor
Aespa ningning
çapkından ziyade erko yeto diyip 10 tane gizli crush yapıyordur
Nct heachan
Güzel bulduğu kızların resimlerinı WhatsApp grubuna atıp"baksana ne güzel karı teklif açsam kabul eder mi" diye arkadaşlarını darlıyordur
Red velvet yeri
Birini çok beğenir ve bakması için elinden geleni yapar ama karşılık aldığı zaman ondan soğur çünkü imkansız crush yapıp acı çekmeyi seviyor
LS yunjin
Bazı nedenlerden dolayı ben diğer kızlar gibi değilim biraz çetin cevizim diyip 20 tane erkek kankası vardır diye düşünüyorum
Txt yeonjin
Akşam kıza" yanlış anlama sadece muhabbetin hoşuma gitti" diye konu açıp 10 tane kızla böyle muhabbet ediyordur
Çapkın değil ama jimin ve sana için flörtüz derim ben. Ya da bazı hareketleri flörte yatkın. Onun harici mingyu, exo için kai derdim ama o biraz daha utangaç gibi o yüzden baekhyun. Skz için bence hyunjin, ateez için wooyoung

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Çapkın değil ama jimin ve sana için flörtüz derim ben. Ya da bazı hareketleri flörte yatkın. Onun harici mingyu, exo için kai derdim ama o biraz daha utangaç gibi o yüzden baekhyun. Skz için bence hyunjin, ateez için wooyoung
Birde 99 line denilen changbin wooyoung ve yeounjun bana biraz red flag geliyor. Changbinden emin değilim ondan bir emin olamadım. Hyunjin diyelim onun yerine. Kızların kalbini rahat kırarlarmış gibi

Konu Sahibi
Eren yeager

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Ay bende Kai diyecektim ama çok arada kaldım hem çapkın Vibe veriyor hemde aynı zamanda her sabah günaydın mesajı atan erkek arkadaş havası var

Uaua

Trainee
Tepki
218
Birde 99 line denilen changbin wooyoung ve yeounjun bana biraz red flag geliyor. Changbinden emin değilim ondan bir emin olamadım. Hyunjin diyelim onun yerine. Kızların kalbini rahat kırarlarmış gibi
Hyunjine katılıyorum da Changbine gelince Kemalim yapmaza bağlıyorum😭😭

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Hyunjine katılıyorum da Changbine gelince Kemalim yapmaza bağlıyorum😭😭
Off bende changbin için öyle gibiyim. Ama bazen üyelere falan öyle flörtöz hareket yapıyor ki. Bu hareketi yapan biri ilişkisinde de böyledir diye düşünüyorum. Mesela minho bana ilişki başında romantik olup sonradan 10 yıllık evli modunu açar gibi geliyor. Felix net tatlı kız babası vibeı. Seungmin sevgilisi ile sevgili olmadan önce anlaşamaz gibi. Ya da sevgilimin süresince gıcık eder
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Heechul de bana çapkın geliyor özellikle programdaki halleri 🙄🙄
Kanka o çapkın geliyor değil o basbaya çapkın. Heechul aynı gruptan birden fazla kişi ile bile çıkmıştır.

marin

Trainee
Tepki
637
Benimde aklıma ilk Mingyu geldi 😄😄 Hınzır herif herkese aynı izlenimi verdiyse vardır bir gerçeklik payı 😅 Aklıma gelen bir başka isim de Baekhyun oldu benim. Bence Baekhyun idoller arasında aşırı popülerdir. Çok fazla kişiyle de takılmıştır gibi geliyor.

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
892
Bu cocugu ekliyorum fotosuna bakarken bile kalbim kırıldı

Watpadd hikayelerini yakışıklı kalp kıran kötü erkeği 😳
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Aşırı kaliteli içerik hdhdhd biraz daha yazın da okuyum benim aklıma gelmiyor 🥲

• Alev
Reactions: ask
Ü

Üye silindi 187

migyu(bal gibi adam ama baya çapkın bakışlı),chanyeol(ateş burcu hiç şaşırtmadı),nct jaehyun(bu adam tam bence romantik çapkın),nct yuta,enhypen jake ve heesung,monsta x I.M.,leetuk