Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Kim Hieora'nın Menajeri, Aktris Ile Iddia Edilen Zorbalık Mağduru Arasındaki Düzeltilmemiş Telefon Konuşmasını Yayınladı

Uranyum☢️

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
155
Tepki
1,369
Puan
211
1694264729-20230909-kimhieora2.jpg


Kim Hieora'nın menajeri, aktris ile iddia edilen zorbalık mağduru arasındaki düzeltilmemiş telefon konuşmasını açıkladı.

Kim Hieora'nın menajeri olan Gram Entertainment, önceden Dispatch tarafından yayınlanan telefon görüşmesinin düzenlendiğini iddia etmiş ve şimdi düzeltilmemiş bir sürümünü yayınlamıştır. Kim Hieora ile iddia edilen zorbalık mağduru 'H' arasındaki konuşma şu şekildedir:

Kim Hieora: Bir şey hatırlıyorum... Eğer hatırlıyorsam, H okulda değildi. H: F'yi burun kanamasına kadar dövdüğünü duydum. K: Ben mi?

H: Okuldaki zorbalık olayının patlayacağını biliyordum. Bekledim. Bu yüzden seninle iletişim kurmadım veya seninle buluşmadım. Ne demek istediğimi biliyor musun? Dürüstçe cevap ver. Bizi dövdün. Bizi rahatsız ettin. K: Dürüst olmak gerekirse, her şeyi hatırlamıyorum. Ama seni dövdüğümü hatırlıyorum. H: Beni dövdüğünü hatırlıyor musun, değil mi? K: E ve H ile buluşmak istedim. H, senin beklediğini söyledi ve bununla ilgilenmem gereken bir şey olduğunu düşündüm. İlk yıl iyi anlaşıyorduk. H: İlk yıl neden önemli?

K: İşte bu yüzden seni daha fazla düşündüm. Senin daha fazla ihanete uğradığını ve daha fazla incinmiş hissedeceğini düşündüm. H: Beni özellikle rahatsız ettin. K: Çok üzgünüm. Senin nasıl hissettiğini bilmen gerekmiyor. Eğer açıklayabilseydim, endişelendiğim şeyler var. Şimdi daha da fazla endişelendiğim şey, bu tür şeylerin bahsedilirse, bu olayla hiçbir ilgisi olmayan ve senin hatırlamadığın kişilerin adlarının sızdırılması. Bu yüzden çok sayıda insan benim yüzümden acı çekecek. H: O çocukların neden ifşa edilmemesi gerekiyor? Sonuçta onlar Big Sangji (zorbalık grubu) üyeleri değil mi? K: Hayır, o çocuklar değil. Hatırladığın x ve x'i hatırlıyor musun? H: Ah, o nazik çocuklar mı? Büyük Sangji yüzünden mi? K: Evet.

H: Ama onlar Big Sangji. Dediğin gibi, onlar sadece seyirciler. Ne düşünüyorsun? Hepsi senin dediğin gibi sadece seyirciler. O zaman bu çocuklar aynı sonuçları çekmemeli mi?

K: Ama öyle olmadı.

H: Bilmiyorum.

K: Peki o çocuklar...

H: Big Sangji'den x ve x'i çıkarmak istiyorum. Onları dışarıda bırakmak istiyorum. Onları Big Sangji'den dışlamak istiyorum. Sadece onları dışlamak istiyorum.

K: Kendimi düşünmek için zaman ayırmayı niyet ediyorum.

H: Birdenbire ne oldu? Mayıs ve Haziran'dan beri bunları duyduğunu duydum? Yoksa beni başka türlü aramazdın, değil mi?

K: Hayır, seni arardım. Bir süredir iletişim bilgilerini sormaya çalıştım, ama çevremde kimse bilmiyordu.

H: Bana Temmuz ayında ulaştın.

K: Ben Mayıs ayında seni aradığımı hatırlıyorum.

H: Ah... O zaman niye böyleydi?

K: Seni düşündüğüm için.

H: O zaman önce beni aramalıydın. Ben sadece bir bahane olarak duyuyorum.

K: Neden böyle hissedebileceğini anlıyorum. Gerçekten üzgünüm.

H: Sorun değil. Özür dileyecek bir şey yok. Bu anı bekledim. Başardım. Neden seninle buluşmadığımı ve E, F ve G ile buluştuğunda neden beklemediğimi biliyor musun?

K: H'nin benden istediği şey tanıma mı? O zaman tanırım. Eğer H, bunu raporlarsa veya başka bir şey yaparsa...

H: Bekliyorum. Düşüşünü bekliyorum. Kişisel bilgilerimiz ifşa edilebilir. Biz kurbanlarız. Sen suçlanansın. Hiçbir şey yapmadık.

K: Ben çocuk aklıyla hareket ettim. Elbette her şeyi savunamam, ama zayıf olanlara neden gereksiz yere rahatsızlık verdiğimi düşünmüyorum. H, sen o durumda zayıf bir insan değildin.

H: Neden beni rahatsız ettin?

K: Tabii ki böyle yapmamam gerektiğini biliyorum ve bunun sadece kendi kendini haklı çıkarma olduğunu biliyorum. Ama hatırladığım şey şu... Sen ve E, F, H birkaç oppa ile takılıyordunuz ve başka bir okuldan bir unni "Hey, sen ******,"
dedi ve çok küfretti. Bu ne? İşte bu aklımda kalan şey buydu. O zamanlar diğer okullardan birçok çocuk da yanımdan geçerken bana küfür ederdi. Ve o zamanlar bir öğretmen bir ara sokakta sigara içtiğim için beni çok döverdi. Bu da
senin yaptığın şeydi. Bunu konuştuğumu hatırlıyorum. Böyle olmak istemezdim ve yapmamam gerektiğini biliyorum. Senin beni incittiğini ve beni sözlü olarak kötülediğini düşündüm.

H: Anladım. Bu iyi bir mantıklama.

K: Bu gerçekti ve E ve F ile konuştuğumda da bunu kastetmiştim, kullanışsız olsa bile. Seni görmek ve samimi bir şekilde özür dilemek istedim. Ve söylendiği gibi, şu anda birçok şeyin üstüme geldiğini düşünebilirsin. İhtiyacınız olan her
seferde sana samimi bir şekilde özür dileyeceğim.

H: Zor olmalı, değil mi? Ama senin daha da zorlanman gerekiyor. Ne yapılabilir ki? Diğer çocuklar sözlü kötülemeye hazır olmalılar. Jian ve Soyoung hariç. Aralarından sen. Neden ünlü oldun?

K: Üzgünüm.

H: Zaten işler böyle, ve Pazar günü bir muhabiri görmeye karar verdim. Ne yapmalıyım? Hiçbir şey yapmayacağım.

K: Seni daha az öfkeli yapacak ne olurdu?

H: Şu an seni öldürmek istiyorum, o yüzden kendini tut. Onu kazanmak için çalıştın. Bu tek önemli olan şey. Bunu yapmadığını söyleme.

K: Her şeyi inkar etmeyeceğim. Seni deli gibi dövdüm değil mi her gün? Okulda değildin.

H: Beni arardın ve beni döverdin.

K: Orada mıydım? Ben bir öğleden sonra akademisine gitmek istedim ve grup buluşmalarına her zaman katılmadım. Kabul edebileceğimi kabul ederim.

H: Neden böyle yapıyorsun? O tepede, 'xx'ı vurdun dedin ve beni diğerleriyle çevreledin. Bunu yaptın mı, yapmadın mı? Okula geri döndüğümde bile, sizler hep beni beklerdiniz.

K: Okula geri döndüğünde mi?

H: Hatırlamadığını söylersin. Ne kadar korkunç.

K: Üçüncü sınıfta mıydı bu? Benim hatırladığıma göre, okulu bıraktın. Üzgünüm.

H: Neden liseye Sangji'ye geldin? Hiçbir neden yok. Okula geri döndüğümde, hepiniz lisenin birinci sınıfındaydınız.

K: Sen beni görmeye geldiğimi mi söylüyorsun? Buna hiçbir fikrim yok... Senin okula geri döndüğünü şimdi öğrendim. Benim orada olduğumu mu söylüyorsun? Kim oradaydı? Onlara soracağım.

H: XX evlendi ve çocukları varmış. Harika.

K: Muhabiri görebilirsin... Bana fırsat verirsen, özür dilerim. Bilgiye sadece telefon aramaları ve metin mesajlarıyla ulaşıyorum.

H: Umarım iyi yer ve benzeri şeyler. Ne demek istediğimi anlıyorsun, değil mi?

K: Seni bu yaralar ve öfke ile yaşamana neden olduğum için özür dilerim.

H: Şimdi telefonu kapatıyorum.

Daha önce bildirildiği gibi, Kim Hieora bir zorbalık tartışmasıyla karşı karşıya ve geçmişini ele almak için kişisel bir mektup yazdı. Bir eski sınıf arkadaşı, aktrisi savunmak için konuştu. Kim Hieora ve H arasındaki iddia edilen düzeltilmemiş konuşma hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
 

Benzer konular

Üst