Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Çoğunluğun Sevmediği Ama Sizin Sevdiğiniz Şarkılar

Ü

Üye silindi 187

cıktığı yıl cocuk sarkısı diyerek draglemeye calısan cok fazla kisi vardı bence exonun enn iyi sarkıları arasında top 10'da yer alıyo sözleri de cok tatlı dinlemesi keyifli
Hem exo'nun Marvel vari süperkahraman evren hikayesine yüzde yüz uyan bir şarkı hem de tam bir festival şarkısı.Kaliteden anlamıyor eleştirenler.Biri de yazmış zaten aşağıda fifa'ya gönder soundtrack için hiç sırıtmaz anında hit olur.Eğer sm mv'yi bu kadar çocuk filmi gibi çekmeseydi bence exo'nun büyük hitlerinden biri olabilirdi.Monster mesela eski bir şarkı olmasına rağmen klibi o kadar kaliteli ki insanlar izliyor şarkı hala daha dinleniyor.2018 civarında ben lisedeydim o zaman kpop patlama dönemini yeni yaşamıştı neyse benim hiç kpop dinlemeyen arkadaşlarım bile en çok monster'ı beğenmişti.SM exo için gerçekten güzel başlık şarkıları seçiyor tek iyi yaptığı şey zaten logo tasarlamak ve ana şarkı seçimi.

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
Exo Power

paaaağwour pağğğwour dırırıım pağğvour
power nasıl sevilmez ya bir ara sürekli power dinlerdim püü
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Itzy- sneakers ( cidden kimseler sevmiyor ama ben seviyorum)
Aespa- girls (bence en iyi titlelarıydı, mvde aşırı hoşuma gidiyor)
Jimin-set me free ( autotone harici baya harika bir şarkı,altyapısı verdiği his filan ilk çıktığı zamanlar bağımlı gibi sürekli dinliyordum.)