Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İzle Dizi Önerisi: Severance

kaorii

Rookie Idol
Katılım
30 May 2023
Mesajlar
311
Tepki
1,453
Puan
27
Severance 2022 yılında en sevdiğim dizilerden biriydi, önermek istedim. 🌸

severance-jenerik.jpg

Dizide Lumon Industries isimli bir şirket var ve bu şirket iş hayatı ile özel hayatınızı birbirinden ayıran bir mikroçip icat etmiş.
Bu mikroçip sayesinde çalışan, işyerine gelip asansöre bindiği andan itibaren özel hayatına dair hiçbir şey hatırlamıyor ve aynı şekilde çalışma süresi bitip de bu sefer işyerinden çıkmak için asansöre bindiği anda ise iş hayatına dair hiçbir şey hatırlamıyor böylelikle o çalışanın dizinin de tabiriyle bir dışsalı ve bir içseli olmuş oluyor daha doğrusu iki farklı kişiliği oluyor diyebiliriz. İçsel dediğimiz şey çalışanın iş hayatındaki kişiliğini temsil ediyor, dışsal ise çalışanın asıl kişiliği diyebileceğimiz özel hayatındaki kişiliği. Bir çalışanın içseli çok neşeli ciddiyetsiz biriyken dışsalı tam tersi olabiliyor. Bir çalışanın ne içseli dışsalı hakkında bir şey biliyor ne de dışsalı içseli hakkında bir şey biliyor.
Ve bizde Lumon bünyesinde gönüllü olarak bu mikroçipi takmış bir grup beyaz yakalı çalışanı izliyoruz.

Severance-serie-Apple-TV-www.culturageek.com_.ar-2-1-scaled-e1649432668184.jpg 04MILLER1-videoSixteenByNineJumbo1600.jpg



Dizi gerçekten çok ilginç bir konuya sahip, önümüze çok fazla gizem sunuyor yani bizi baya merak ettirtiyor, bir yandan da izlerken siz germeyi de ihmal etmiyor, ben baya beğenmiştim bu diziyi tavsiye ederim.


severance-showexplained.jpg sevarance.jpg


****************

Sticker GIF by Spotify
 
Son düzenleme:

Zzz

Always act like you are wearing an invisible crown
Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
185
Tepki
1,126
Puan
78
Konusu dikkatimi çekti sonsuz listeme bunu da ekleyeceğim 🤭
 

Benzer konular

Üst