şuppiluliuma
Trainee
- Tepki
- 0
19 yaşındayım. Lise yıllarından beri görüştüğüm yakın olduğum beş kişilik bir arkadaş grubum var. Arkadaşlarımı kişilik olarak gerçekten seviyorum iyi anlaşıyorum. Ama eğlence anlayışım onlarınkiyle pek uyuşmuyor. Alkol almayı çok seviyorlar, bazen bir mekanda buluşup sarhoş olana kadar bir şeyler içmek istiyorlar. Ama ben alkol hiç tüketmiyorum. Alkollü mekanlar ya da clublar ilgimi çekmiyor. Onlar da bunu biliyorlar bizimle gel sen içmezsin bir şey olmaz diyorlar. Ama ortamda çok alakasız kaldığımı hissediyorum. Canım sıkılıyor yani. Geçen sefer yine beş kişi buluşunca bir arkadaşım içkinin dozunu fazla kaçırdı. Sokağın ortasında kustu onu sarhoş bir vaziyette ayakta tutmaya çalıştık. Hiç hoş bir görüntü değildi ama onu kırmamak için bir şey de demedim. Şimdi malum yeni yıl yaklaşıyor arkadaşlarım da bir yılbaşı planı yapmışlar içmek istiyorlar. Yılbaşını onlarla kutlamak isterim zaten başka bir planım da yok. Ama yine sıkılacağım tuhaf bir gün olacak gibi hissediyorum. Bunu onlara nasıl açıklayabilirim bilmiyorum. İstemiyorum desem bahane bulsam kırılacaklar. Beş kişilik grupta sırf bir kişi istemiyor diye planı da değiştiremem. Siz napardınız?