Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Emojiden K-Pop Şarkısını Bulma Oyunu

Ü

Üye silindi 123

BoA nın bu şarkısı eskiden deneme yayınları olurdu tvde orada çıkardı kpop olduğunu bilmeden dinlemişim bi de Wonder Girls-Irony bu şarkıların çocukken kpop olduğunu bilmiyordum ahsjsjs Daha yenilerden olsa zor mu bulursun 🥺 ve tabii ki de iltifat olarak al lütfen 😍
"Irony~ maldo an dwae" hshshsahsha evet yenileri pek dinlemiyorum ama sitede ve forumda gördüysem bilebilirim belki. Ya da başka haber sitelerinde vesaire. Tekrar denemek istersen buyur tekrar sorabilirsin 💙. Benim aklıma gelmedi pek şu an.
 
Ü

Üye silindi 123

Evet dahil tüm gruplar bir kelimeyi ifade ediyor gibi düşünebilirsin 😬
Anladım o zaman aklıma gelenleri tek tek yazayım. Grup adı vermeyeceğim çok uzar diye. Ayrıca yeniden kastın ne kadar yeni bilmediğim için zaman çizelgesi biraz şaşmış olabilir :').

Lost In The Summer, Our Summer, Summer Romance, Summer Love, Summer Lover, Summer In Love ilk bunlar geldi aklıma.
 
Ü

Üye silindi 123

Çoookk yaklaştın 😂 ama bunlar değil 🤷🏻‍♀️
Şu baştaki grup neyi ifade ediyor tam anlamadım ortadaki emoji de "What, Where, Why" gibi kelimeler diye düşündüm. Son kısım da Summer zaten. Beach geçen pek yoktur çünkü. Ama baştaki kısım ya couple tarzı bir şeyi ifade ediyor ya da topluluk anlamında bir şeyi gelmesi için. Bu yüzden our falan olabilir diye düşündüm. En mantıklısı Lost In The Summer oldu aslında. Ne konuda yaklaştığımı öğrenebilirsem daha iyi olur 👀.
 
Üst