Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

En Saçma Kpop Teorileri

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Katılım
21 Tem 2023
Mesajlar
1,448
Tepki
4,077
Puan
210
Çok fazla var ama sulli nin aslında yaşaması ama sm tarafından saklanması,sm'in satanist olması,wendy'nin kazada ölüp yerine başka biri geçirilmesi ilk aklıma gelenler.Şu sm satanist olayında 666 gün sayıyorlardı sulli'nin ölümünden sonra.Irene uzun zamandır ortalıkta yok(o zamanlar skandalı çıkmıştı zaten göz önünde değildi ara falan vermişti nasıl göz önünde olsun)onu sm óldurtecek sulli nin ólümünden 666 gün sonra diyorlardı ayin yapıyormuş sm visual idolleri ile.Birde twice da böyle bir olay vardı
Twice olayı yine biraz daha değişik hacker falan da sm ile olanlar çok saçma.
 

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Katılım
23 Tem 2023
Mesajlar
2,112
Tepki
7,463
Puan
339
Yanlış hatırlamıyorsam Sm'in, pratik yaparken ölen stajyerleri birilerine yedirdiği teorisi vardı. Bir yerde okumuştum emin de değilim. Sallıyor olabilirim şuan
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kim dedi sana cani diye
 
Konu Sahibi
Sweet Mimosa

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Katılım
21 Tem 2023
Mesajlar
1,448
Tepki
4,077
Puan
210
Yanlış hatırlamıyorsam Sm'in, pratik yaparken ölen stajyerleri birilerine yedirdiği teorisi vardı. Bir yerde okumuştum emin de değilim. Sallıyor olabilirim şuan
Ay evet o da vardı rv monster bunun hakkında diyorlardı.Birde sm'in uzaylılarla bağlantıları var diyorlardı KDKDKKGK
 
Ü

Üye silindi 187

Lee Soo Man'ın uzaylilar tarafindan bir sure kacirildigi ve o surecte uzaylilardan esinlenerek Exo'nun konseptine karar verdigini soyleyenler vardi. Dusununce bir mantikli gelmedi degil Exo'nun konseptinin ne kadar derinlere gittigini dusununce 😬😬😬
lee so man çok gizemli biri kesinlikle.Geçmişi de baya ilginç.Bir ara ınterpol tarafından aranıyormuş sanırım.Birkaç resim var beni çok düşündürüyor.Koyabilirsem aşağı koyarım.
Özellikle bu resim bir dönem baya konuşulmuştu.Bir şirket toplantı odasına neden böyle bir resim asar ki?
Tam bu resmin ünlü olduğu dönemler sehun ölecek felan diye konuşuluyordu.Sulli'nin goblin klibinde de gizemli şeyler varmış ve öleceğini işaret ediyormuş sonra rahmetli oldu zaten işte teorisyenler burdan yola çıkarak onun öldüğüi günden 666 gün sonra başk bir sm idolünün de öleceğini söylüyorlardı.Çok şükür olmadı böyle bir şey ama wendy'nin kazasından sonra acaba oldum yalan yok zira kimse bildiğimiz kadarıyla ihmalkarlıktan ceza almadı olay çok sessiz bir şekilde unutuldu gitti.Kadın felç de kalabilirdi gerçekten şanslı biri.Çok şükür kötü bir şey olmadı.
 
Konu Sahibi
Sweet Mimosa

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Katılım
21 Tem 2023
Mesajlar
1,448
Tepki
4,077
Puan
210
Belki Jyp'nin Kurtulus tarikati gibi Lee Soo Man'da tarikattadir da ayin yapma cinayet isleme ihtimallerine falan ben pek inanmak istemiyorum. Gerci su Sewol gemi kazasinin kurtulus tarikatiyla baglantisindan dolayi kurtulus tarikatinin bir ayini diyorlardi ama.
Ne- bunun hakkında okuyabileceğim bir kaynak falan var mı veya sen anlatabilir misin?
 
Konu Sahibi
Sweet Mimosa

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Katılım
21 Tem 2023
Mesajlar
1,448
Tepki
4,077
Puan
210

Bak surada biraz deginmisler buna. Ama ozetle soyle: Cogunlugu ortaokul ve lise ogrencilerinden olusan 304 kisi Sewol gemi kazasinda hayatini kaybediyo. Geminin defakto sahibi bu tarikatin sahibi. Adam gemisini devlet islerinde falan kiralayarak para kazaniyor. Simdi boyle olaylarda devlete kiralama islemlerinde sirketler insanlar falan ihaleye girer. Iste aralarindan da devlet kurumu secim yapar. Ulkemizde oldugu gibi bu ihale islemlerine hile hurda karistirilip ihaleyi devlete yakin olan kisilere veriyorlar. Anladigim kadariyla burda da hemen hemen ayni sey oluyo ve devlet gemi sapasaglam olmamasina ve guvenlik onemlerine yerine getirmemesine ragmen bu adamin gemisini kiraliyo. Bunun sonucunda cocuklar oluyo. Isin en kotu kismi geminin battigini ogrenciler falan anliyo ama gorevliler kamaralarinizda kalin diyo. Yardim vaktinde cagrilmiyo. Kaptan ve kaptan yardimcisi gemiden kaciyo ve digerlerini olume terk ediyo. Bunun uzerine olayin ustu kapatiliyo ve hala sorumlularin cogu ceza almadi. Jyp'nin karisinin babasi ya da erkek kardesi olmasi lazim bu tarikatta. Jyp'de bu tarikatta Incil okumalari gercekleztirip nasihat falan veriyo bizim imamlarin vaazi gibi. Ama dedigim gibi burdaki garip gurup islam tarikatlari neyse hristiyan tarikatlari da Kore'de oyle. Bu yuzden Kore'de hristiyanlara kotu bakan cok fazla insan var.
Tarikatci bir adamın şirketinin nasıl hala kpop tayfası tarafından en iyi,İdollerine en iyi davranan şirket diye adlandırıldığını anlamıyorum.
 

Benzer konular

Üst