Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Küçükken Yaptığınız Saçma Hareketler

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Katılım
23 Tem 2023
Mesajlar
2,112
Tepki
7,463
Puan
339
Ben küçükken sağ elimle sol elimi yarıştırıyordum. Bunu bir kere daha söylemiştim. Sol tarafını nedensizce çok seviyordum ve hep sağ tarafa hile yaptırır, sol tarafı kazandırırdım.

"Beş saniye içinde şunu yapmazsam şu olacak." bunu hâlâ yapıyorum 🤦🏻‍♀️

Yerdeki taşların, fayans, parke vb. çizgilerine basmadan yürümek. Tam tersi sadece çizgileri üzerinde yürümek.
Başka gelmiyor aklıma
 
Konu Sahibi
Haney 🍯

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Katılım
23 Tem 2023
Mesajlar
2,112
Tepki
7,463
Puan
339
Ben bir de balonu yere düşürmemeye çalışırdım. Yere uzanıp ayıcığımı havaya atardım. Sonra yerde yuvarlanarak ondan kaçmaya çalışırdım. Işık düğmesini dengede tutmaya çalışırdım.
 
Konu Sahibi
Haney 🍯

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Katılım
23 Tem 2023
Mesajlar
2,112
Tepki
7,463
Puan
339
Bir şey yediğim veya içtiğim zaman oyuncaklarıma da yedirir içirirdim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Büyümeyi çok istemek bence küçükken yaptığım en saçma hareketti.
Evet, küçükken her şey çok güzeldi. Saftık ve hiçbir şeyin farkında değildik. Duygularımızı bile oldukça saf bir şekilde yaşardık.
 

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,144
Tepki
4,092
Puan
283
Küçükken kardeşlerimle öküzcülük oynardık. Kışın bizim odaya yere yer yatağı serip yorganı öküzün evi olarak belirlerdik. Odanın ortasında yatağı yapardık ve bir kısmında 2 tane büyük çalışma masası olduğundan yan taraflar biraz dar olurdu. Kardeşlerim arasında birimiz öküz olup biz yorgana basarak karşı tarafa geçmeye çalışırdık yer biraz dar olunca geçmesi hem zor hem de daha eğlenceli oluyor . Öküz de bizi yakalamaya çalışırdı. Bu arada öküzün ayakta durması yasaktı. Dizimiz üstünde , emekleyerek falan yakalamaya çalışırdı. Öküz kimi yakalarsa hayvan sesleri de çıkarırdı ve yakalanan öküz olurdu.

Yine kışın sobalı odaya yatağı sererdik. Yatak yumuşak olurdu. Kardeşlerimle koltuğa çıkar koltuktan koltuğa zıplardık ve birbirimizi yatağa iterdik. Düşen kaybediyordu. Geri çıkmaya çalışsan da yine izin vermiyorduk. O sıra hainlik yapıp diğer kişiyi de yere arıyorduk. Yazınca duygulandım ya. Şuan yine yaramazlık yapıyoruz da küçükken de çok güzeldi.

Küçükken kardeşlerime meslekler hakkında kötü kötü şeyler söylüyordum. Şu mesleği yaprsan böyle olursun diye falan. Birgün erkek kardeşim itfaiyeci olmak istiyorum demişti. Ben ne dediğimi hatırlamıyorum ama korkunç şeyler söyledim. Çocuk ağlamıştı.

Bir de adını bilmediğimiz bir şeyle karşılaşınca özellikle böceklerle falan adını kendimiz bir şey uydururduk ( daha çok ben uydururdum). Hatta hâlâ ismini bilmediğim bir böcek var ( şuan osuruk böceği diyoruz). Bizim tarlalarda ve bahçelerde çok vardı o böcek. Çok iğrenç kokarlar, küçük ve yemyeşiller. Bi ara kardeşim ne olduğunu sormuştu. Ben de "Domatestan" böceği demiştim. İnanmamıştı ama o zaman adının nerden geldiği ile ilgili bi hikaye uydurmuştum o zaman inanmışlardı. Ve yıllarca o böceği Domatestan diye bildik. Şimdi bu ismi kullanmıyoruz ama arada kardeşimin aklına gelince hatırlatıp bana yalancı diyor😅

Şuan yaptığım bir şey ise yoldaki taşların şekline göre yürüyorum. Yolda salak gibi yürüyen birini görürseniz çok şaşırmayın. Büyük ihtimalle o Benim😂
 

Arven

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
910
Tepki
2,415
Puan
148
Saçma mı bilmiyorum ama küçükken üstüne basıp öldürdüğüm karınca için cenaze töreni yapmıştık kardeşlerimle sjsjsjsjsj
Fanta ve Pepsiyi (sarı kola ve siyah kola yani sjsjsjsjsj )karıştırıp içerdim.
Bebeklerimin yeni kıyafetlerini çıkarıp kendi yaptıklarımı giydirirdim.
 

betul

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
846
Tepki
2,511
Puan
75
kombin yapıp kardeşime fotoğrafımı çektirirdim asjajs
Model gibi poz veriyordum
 

Benzer konular

Üst