Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

En Saçma Shipler

mirai

Trainee
Tepki
334
Bu ship olayı zaten asla anlamlandıramadığım bir olay kurgusal karakterleri yakıştırmakta sorun görmüyorum ama gerçek insanları shiplemek hadi evlenin triplerine girmek aşırı toxic geliyor bana yani yakından tanıdığım insanların ilişkileri için bile ay ne tatlılar demedim hiç (friendship ayrı insanların iyi geçinmesini isterim yani) neyse konumuz bu değil bugün internette gördüğüm ve bunlar ne yaşıyor dediğim bazı shipleri konuşucağım

İlki Bangchan x Jyp aslında gay fetişçiler(şu hayatta bir redpillcilerden bir gay fetişçilerden yıldık)boss fantazileri kaynaklı olduğunu tahmin edebiliyorum birkaç örneğini de gördüm ama bu nedir kardeşim valla aklımda canlanan sahneleri silmek istiyorum

İkincisi esrarengiz kasaba Bill(tek gözlü piramit) x Dipper insanların ship konusununda ne kadar ileri gittiğinin kanıtı
Ve son olarak Blackpink x TxT yani iki grubun ortak sevenleri falan shipliyor sanırım ama sektördeki en alakasız iki grup olabilir sevgili haberi çıksa hayatımın şokunu yaşarım

Konu Sahibi
mirai

mirai

Trainee
Tepki
334
Kaisoo shipi ne kadar tatlı gelse de çok saçma geliyo onlar çok iyi dost hatta dosttan öte kardeşler
Grup içi shiplere ben hep önyargılıyım ya çoğu kardeş gibi büyüyorlar (karma gruplar dahil) fan servis falan yapsalar da ben hep arkadaşlıklarına yoruyorum öteki türlü ensest gibi geliyor (biraz mübalağa olabilir burda) insanlar neden çok sevdiğin insanların arkadaşın olabileceğine inanmıyor tek gerçek aşk gibi davranıyor anlamıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bts ve bp shiplerinin çoğu asılsız gibi geliyor bana,gerçi gerçek çıkan oldu ama 😅 bana sorarsanız başka bir çift yoktur.
Valla ben tae x jenden önce iki grup arasından asla çift gelmez diyordum ama şimdi her şey olabilir gibi

Son düzenleme:

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Yg-jyp dhbdbehdbdh şakasına shipliyorlar zanlendiyordum ciddi ciddi Wattpad'te fic yazan var

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Bu ship olayı zaten asla anlamlandıramadığım bir olay kurgusal karakterleri yakıştırmakta sorun görmüyorum ama gerçek insanları shiplemek hadi evlenin triplerine girmek aşırı toxic geliyor bana yani yakından tanıdığım insanların ilişkileri için bile ay ne tatlılar demedim hiç (friendship ayrı insanların iyi geçinmesini isterim yani) neyse konumuz bu değil bugün internette gördüğüm ve bunlar ne yaşıyor dediğim bazı shipleri konuşucağım

İlki Bangchan x Jyp aslında gay fetişçiler(şu hayatta bir redpillcilerden bir gay fetişçilerden yıldık)boss fantazileri kaynaklı olduğunu tahmin edebiliyorum birkaç örneğini de gördüm ama bu nedir kardeşim valla aklımda canlanan sahneleri silmek istiyorum

İkincisi esrarengiz kasaba Bill(tek gözlü piramit) x Dipper insanların ship konusununda ne kadar ileri gittiğinin kanıtı
Ve son olarak Blackpink x TxT yani iki grubun ortak sevenleri falan shipliyor sanırım ama sektördeki en alakasız iki grup olabilir sevgili haberi çıksa hayatımın şokunu yaşarım
Yerikook taehyung×Irene vs shiplerin sacma oldugunu dusunuyorum

Konu Sahibi
mirai

mirai

Trainee
Tepki
334
Yerikook taehyung×Irene vs shiplerin sacma oldugunu dusunuyorum
Tae Irene bence de mantıksız yerikook gerçektir diyen çok insan var kanıt falan var diyorlar.Kpop ship kanıtlarını yüzde doksanı saçmalık orası ayrı ama olabilir asla olmaz demem tabi bu kanıtlarla kesin gibi konuşmak saçma

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Tae Irene bence de mantıksız yerikook gerçektir diyen çok insan var kanıt falan var diyorlar.Kpop ship kanıtlarını yüzde doksanı saçmalık orası ayrı ama olabilir asla olmaz demem tabi bu kanıtlarla kesin gibi konuşmak saçma
Yerikook'a saçma demesek 🥲🥲🥲 ergenliğim onların momentlarini izleyerek geçirdim

• Alev
Reactions: ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Bana zaten kanıtları sacma geliyor...o zaman bakistilar tam bakistiklarinda da şöyle çift esyaları vardı bana gore sacma bir kanıt

Konu Sahibi
mirai

mirai

Trainee
Tepki
334
Bana zaten kanıtları sacma geliyor...o zaman bakistilar tam bakistiklarinda da şöyle çift esyaları vardı bana gore sacma bir kanıt
Çift eşyası zaten saçmalık Kpop sektörü lise gibi millet ne popülerse onu alıyor bin tane aynı şeyi kullanmış idol vardır birde linç yiyeceklerini bile bile niye belli etsinler o çocuk benim ayarı falan mı veriyorlar ben ihtimal vermiyorum.Ama öte yandan bu love Instagram, çift eşyası Kore'de çok yaygın kanıt olarak sunanlar bunu düşünüyorlar sanırım her halükarda cringe

Konu Sahibi
mirai

mirai

Trainee
Tepki
334
Benim shiplerim var ama oo hadi evlensinler falan modunda değilim. Sadece karakter yada visual olarak yakıştırma bizimkisi. Grup içi çoğu ship saçma geliyor. Göz göze gelmelerini bile moment sayma abicim. Taennie dışı hiçbir bp x bts shipinin momenti yok. Aespa ve nct shipleri zorlama. Aynı şekilde txt ve itzy shipleri. Bu gruplar ilk çıkış yaptıklarında resmen üyeleri eşleştirmişlerdi çok komikti hepsine ayrı edit yapıyorlar falan dsjfşoıalsdjfşlskadfj
Aynı dönem çıkış yapan ve ün seviyeleri yakın idolleri shipliyor birbirlerine denk görüyorlar sanırım fjbdbdbdbbd
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Jaywon shipini romantik olarak yapanlar karşıma çıkıyor hep nefret ediyorum ya ben de shipliyorum ama bromance olarak mesela sunsun, sunjay ve yeongyu da shipliyorum ama bazı insanlar abartıyor gerçekten iğrençleştiriyorlar
Dediğim gibi friendshiplere sözüm yok ama romantik shiplerde haddini aşanlar var hale o +18 fanficler ve nsfw yapanlar taciz suçu işliyor resmen