Alınma ama sen benim alnımın önceki halini görseydin asla düzeldiğine inanmazdın.Senin alnında kuruluk ve kırışıklık dediğin gibi abartılacak kadar hiç yok.Ben de 22 yaşındayım cilt sorunu uzun zaman çektim ki benim alnım pul pul dökülüp kırış duruyordu kuruluktan,sen de o sorunun A'sı bile yok.Cilt nem eksikliğinin genetik ile alakası yok evet genetik cildimizin temel yapısını belirler ama cilt sorunları tek genetiğe bağlanamaz bunun hormon sorunları, vitamin mineral eksikliği,mental sorunlar, karaciğer yağlanması.. var eğer sen bunlardan muzdarip değilsen endişelenecek bir durumun olmasın bence.Dediğim gibi eğer düzenli ve dengeli beslenme,iyi bir mental sağlık, Minimum hareket ve cildinin nem ihtiyacını karşılarsan bu sorunlardan büyük oranda azaltırsın gerisini zaten DOĞRU cilt bakımı ile halledersin.Zaten kadın olarak çok karmaşık bir hormon yapısına sahip olduğumuzdan cildimize de etkiliyor ister istemez.Sen dermatologa git önce cilt tipini öğren ve sorunlarını anlat,sakın botoks yaptırma hayatının hatasını yaparsın ki yaşında çok erken kısa vadeli bir şey için cildini uzun süreli mahvetme.Bu botoks şeylerini sürekli yeniliyorlar da hiç tasvip etmiyorum ki cildin kabul eder mi o da şaibeli?.Neden bu kadar kafana takıyorsun bilmiyorum ama bence sende abartı kırışıklık yok hatta cildin temiz bile sayılır,sen benimkini görseydin Jshshshsh o yüzden sakın kötü düşünme.Ama eğer seni çok rahatsız ediyorsa önce mutlaka dermatologa git herkesin cilt sorunları var emin ol çünkü cildin yapısı böyle ben şu yaşıma kadar kusursuz cilde sahip tek insan görmedim, ünlüler ise milyar dolarlık işlemler yaptırıp bizim algılarımızla oynuyorlar onların bile kusursuz ciltleri yok kendine haksızlık etme