Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Eski Kpop Grupları Geri Mi Dönüyor?

JeyKey

Rookie Idol
Tepki
774
Selam❄️
son zamanlarda çok aktif oldum maşallah😁
neyse konumuz eski kpop grupları. Hiç uzatmadan konuya dalıyorum. 2Ne1 dönüş yapacak, bts ve bp de dönüyor, got7 cb yaptı ve sanırım block b de geri dönecek gibi...Nereden biliyorsun derseniz Beni tanıyanlar ziconun grubu olan boynextdoor u ne kadar sevdiğimi bilir...birkaç ay önceki videolarında hissedar toplantısı videosu da vardı. Orada block b üyelerinin hepsi vardı ve block b nin dönüşüyle ilgili konuştular. Bu yıl olmasa bile bu dönüşün mutlaka olacağına Eminim ama lütfen çabuk dönüş yapsınlar 😔
bundan başka kaç grup dönüş yapacak bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla eskilerden bu grupların dönüşü daha çok bekleniyordu.Bu arada millet bts bu yıl sektörün üstünden geçmeye geliyor hazırlanın😁🫶

kim de-fi

Trainee
Tepki
70
Ol ol yaa başlık açan yok 😭😭 ne güzel biz de yeni haber okuyoruz
Evetevet eğlenceli oluyor🥹🥹
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Selam❄️
son zamanlarda çok aktif oldum maşallah😁
neyse konumuz eski kpop grupları. Hiç uzatmadan konuya dalıyorum. 2Ne1 dönüş yapacak, bts ve bp de dönüyor, got7 cb yaptı ve sanırım block b de geri dönecek gibi...Nereden biliyorsun derseniz Beni tanıyanlar ziconun grubu olan boynextdoor u ne kadar sevdiğimi bilir...birkaç ay önceki videolarında hissedar toplantısı videosu da vardı. Orada block b üyelerinin hepsi vardı ve block b nin dönüşüyle ilgili konuştular. Bu yıl olmasa bile bu dönüşün mutlaka olacağına Eminim ama lütfen çabuk dönüş yapsınlar 😔
bundan başka kaç grup dönüş yapacak bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla eskilerden bu grupların dönüşü daha çok bekleniyordu.Bu arada millet bts bu yıl sektörün üstünden geçmeye geliyor hazırlanın😁🫶
Askerlik dönemleri bitti 3. Jen gruplarının bakalım nası olcak

Konu Sahibi
JeyKey

JeyKey

Rookie Idol
Tepki
774
Ol ol yaa başlık açan yok 😭😭 ne güzel biz de yeni haber okuyoruz
daha çok yıllardır beynimi kemiren şeyleri yazıyorum işte🤏

Evetevet eğlenceli oluyor🥹🥹