Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Eski Kpop Vs Yeni Kpop Konuları

JeyKey

Rookie Idol
Tepki
752
Cümleten annyeonghaseyo yorobun⭐
Aylar sonra yeni konu açmak için geldim...5. jenerasyon başladıktan sonra çoğu kişi 5. jenerasyonu kötüledi. Hatta bazıları bırak 5. jenerasyonu 4. jenerasyonu bile kötüledi. İyi misiniz?
"Kpoptan soğudum. " diyerek dikkat çekmeye çalışanlar hepsi cidden.Eğer siz gerçekten doğru grubu stanlerseniz kpop u sevmeseniz bile o grubu bırakamazsınız. İlgi çekmeye çalışmayın lütfen. Gelelim Le sserafim konusuna.Aylardır Ls Coachella (yanlış olabilir isimleri bazen karıştırıyorum💖) konusunu kapatmayanlar bile var.Arkadaşlar kızlar ilk zamanlarda iyi yapamasa da 2. de zaten gayet iyi performans verdiler.Biraz telepati anlayışınız olsun lütfen. Eminim onları linçleyenler tüm gün evde yatıp hiçbir şey yapamayanlardır. 5. jenerasyonda da illit linçlendi. Özellikle şu "tick tack" şarkısından beri.Çoğu "hybe tüm gruplara sallayıp şöyle şarkı çıkaran gruba sahip" diyenler...Ah cidden.Şarkı gayet tatlı ve hoş. Kareografisi de zor ama kızlar cidden iyi iş çıkardılar. Hybe a ne isterseniz diyin ama onun grupları cidden iyi.Hybe ı kötüleyeceğiz diye diye gruplarına sallamayı bırakın lütfen. Anlayın artık illit 7 ay önceki illit değil artık çok şey değişti. İllit stanlemiyorum şarkı tarzları da bana göre değil ama artık şu olumsuz yorumlarınızı bırak popüler kölelikten çıksanız mı? İllit artık iyi de canlı söylüyor. Cidden daha fazla grubun konusunu açabilirdim ama özellikle şu iki gruba yapılan haksızlıklar hiç hoş değil. Yazımı buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim🩷
Umarım en azından 1 kişiyi popüler kölelikten çıkarmışımdır🫠💖