Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Fanların Gay F*Etişi

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Harry Potter fanlari sabahlari Shakespear aksamlari Kafka yiyo bence. Yoksa bu yazisin baska bi aciklamasi olamaz. Bazi ficler var Rowling okusa yazmayi birakir sok ediyo beni cidden 😭
ya bu arada bilibili diye bi site var ben orada ing alt yazili kdrama falan izliyorum o yuzden adini ber gordugunde mal oluyorum bxjxnxjxnmz

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,451
hazır bahsetmişken kendi grubumu da katayım. harukyu'nun da kitlesini sevmiyorum özellikle endonezyalı fanlar işin suyunu çıkarıyor. treasuredaki tek popüler ship değil ama web dramayla birlikte popüler olduğu için mi bilmiyorum kitlesi en kötü olan. eskiden haruto reşit olmadığı ve junkyu ondan 4 yaş büyük olduğu için bunu rahtsız edici bulup dile getiren fanlar vardı ama maalesef o toxic kitle asla laf dinlemiyor. kendi kendilerine üyelerin arasında aşk üçgeni varmış gibi edit yapıp haruto'ya yorumlarda "o üyeyi mi seviyorsun junkyu'yu mu seçim yap😒😒" yazdıklarını gördüğümden beri sinir oluyorum int-teumelere neyse ki türklerde henüz bu tarz bir şey yok int edit ortamına girmediğim sürece maruz kalmıyorum

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Ben capulcular ficlerine bayiliyorum ya. Onceden wolfstarciydim ama artik sirius ve james'i daha cok yakistiriyorum neden bilmiyorum...
Benim imkansız ship severus ve siriusun ortama girişi dödldçd. Ama ben drarry’ciyim. Bnece eski zamanlarda değilde o kitap bu zamanlarda yayınlansa net bu ikili olurdu. Düşman ama sonrasında saf değiştirmiş çocuk ve kahraman.

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,451
Su ask ucgencisi tayfa cok sinir bozucu ya. Benim de karsima sey cikiyo mesela Jake Sunghoon' a sariliyo sonra Heeseung dumduz ama hani normal bi sekilde bakiyo hayranlar Heeseung Jake'i kiskandi HeeJake real kafasinda geziyo 😭
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ya boyle fic okuyan insanlarla tanisinca mutlu oluyorum fanfic kulturu bambaska bir sey aldjasmdns
ya o kıskanma olayları o kadar saçma ki bazen idol o tarafa doğru bakmıyor bile ama çok sinirlendiğini iddia ediyorlar. kartal gözleriyle kamera merceğinden falan görüyor herhalde idoller

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Ya kitapta ben de Drarry yakistiriyorum ama Tom felton'in tipi bence kitaplardaki Draco'nun tipine uymuyo. Itiraf edeyim Harry'nin icinde oldugu ficleri okurken de Daniel Radcliffe'i dusunmuyorum onun yerine gidip random yesil gozlu kahve sacli birisini dusunuyorum. Cast secimi filmler icin cok iyi bence ama kitaplari okurken karakterleriyle bi turlu ozdestiremedim. Kitaplarda kendi hayal ettigim sekilde Drarry daha iyi 😌
Benim için draco tam bir dracoydu ya. Bilmiyorum tomu hep sevdim. Ama daniel seçimi bende de çok oturmuyor. Filmde de göz renginden hep kaybetti. Ve filmde lily ve jamesi çok kısa süreliğine gösterdiler ama ikisi de asla uyumlu değildi. 4. Filmdeki James hadi biraz kurtarıyordu ama lily yok o olmamıştı i. Keşke düzgün bir çapulcu dizisi gelse aşırı zevkli olur

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
taekook ve jikookcular bu işi nirvanaya çıkarmışlardı bir ara herrrr yer taekook jikook kurgusuydu. chanbaek tayfanın da böyle delulu hareketleri vardı ama çok uzun sürmedi onlarınki. taekook tayfa ficleri arşivleyip falan işi iyice büyütmüşlerdi. hatırlıyorum 4 sene önce falan burning desire diye bir fic vardı. bütün taekookçular deliriyordu fic için. yazarı da yayımlayıp kaldırıyordu sürekli bu yüzden drive arşivi yapmışlardı bu fic için. çok korkunç zamanlardı sınıf arkadaşımın kaç ders burning desire isimli bataklığı okuduğunu malesef hatırlıyorum.
Servant vardi ya pdfi bile var

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

eskiden ne kadar sert yaziyormusum?! girlll chilllll. iste bu yuzden eski mesajlarimi okumayi sevmiyorum gxjzbxjbxjsbxn yarabbi sukur bugun de kendimizden utandik xbznbxnxbxn

Moderatörün son düzenlenenleri: