Fuse0nfverse
Trainee
- Tepki
- 277
Evet arkadaşlar bugün en sevdiğim erkek underratred gruplara bakacağız (Tabi sizinde takip ettiğiniz varsa belirtebilirsiniz)
1-ONF
Kore'de " Ünlü Şarkı Restoranı " ve " Aranjman Kralı" unvanlarına sahipler bunu babamız besteci Hwanghyun a
2-VICTON
Benim underratred piyasaya merakımı başlatan grup 2017 de fandoma girdim ve 2020 prime victonu görmek nasip
3-UP10TION
Eskiler bilir Dream TV de Kpop programı vardı orda çalınan Candyland şarkıları ile dikkatimi çekmeyi başardılar ve Blue Rose ile dahada tatmin olmaya başladım sonrada victon ile produce x 101 e damga vuran gruplardan biri olması dahada beni tatmin etmişti.2021 de fandoma girdim XD ve onlarda şirketin kurbanı oldular maalesef (Biasım Hwanhee,fav parçam Crazy About You)
4-AB6IX
İlk 2 yıllarında aşırı popüler olsalarda zamanında anlamadığım bir şekilde popülariteleri düşmeye başladı çünkü harika bir diskografileri var ve üyeler popüler solo olarakta...Pre debut fanıyım ve Spotify da en çok dinlediğim 5 sanatçıdan biriler.(Biasım Daewhi,fav parçam Sucker for your love)
5-CIX
Aynı yıl çıkış yapmasi,Wanna One kökenli olması,Son iki CB tarihleri aynı haftaya düşmesi,ana vokalleri aynı yarışmaya katılması ve üyelerin yakınlığı sebebi ile AB6İX ile
6-E'LAST
Grup başlarda ilgimi çekmezdi fakat grubun bazı üyelerini tanıyordum yarışmalardan ve aniden gruba bağlanmaya
7-A.C.E
Tabi diğer gruplardan farklı olarak çoğu kişi bu grubu biliyordur Türkiye ile fazla etkileşime girdikleri için,Mixnine programında ONF ile aşırı yakın olmaları ile sempatimi kazandılar beğendiğim çok parçaları yok aslında fakat son albümlerini baya beğenmiştim ve dahada etkilenmeye başladım gruba. (Biasım Byeongkwan,fav parçam Changer)
8-The Kingdom
Tarihi konseptleri olması nedeniyle tarihsever olarak dikkatimi çok çekmişlerdi.Ayrica title ve bazı bside parçaları çok iyi grubun.Debutlarindan beri tanıyorum fakat 2021 sonları 2022 yılında baya bir grubu stanlemeye başlamıştım,fandoma girecegimden eminken bir anda girmekten vazgeçtim(yasliligimdan dolayı). (Biasım Mujin,fav parçam Blinder)
1-ONF
Kore'de " Ünlü Şarkı Restoranı " ve " Aranjman Kralı" unvanlarına sahipler bunu babamız besteci Hwanghyun a
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
sektörde en kısa askeri ara veren grup ve müzik şovunda orkestra ile çıkan ilk grup olarakta biliniyor.2019 dan beri fandomdayım ve 2021 den beri favori
Giriş yap veya üye ol.
en etkili diskografilerden birine sahipler ve çok kuvvetli bir storyline a sahipler. Ayrıca en başarılı ballad parçalar çıkaran pop gruplarında zirvelerdeler.(Biasım Hyojin,fav parçam The We Must Love)2-VICTON
Benim underratred piyasaya merakımı başlatan grup 2017 de fandoma girdim ve 2020 prime victonu görmek nasip
Giriş yap veya üye ol.
bir diskografiye
Giriş yap veya üye ol.
grubu 2021 den itibaren boşlamya başladı,2022 de 3 comeback yapsalarda askerlik durumu bir üyenin istemeyerek gruptan ayrılmak zorunda kalması ve grup içi üyelerin tartışması ile birlikte grup büyük bir sessizliğe büründü maalesef umarım tekrardan harika dönemler yaşarlar.(Biasım Byungchan,fav parçam Howling)3-UP10TION
Eskiler bilir Dream TV de Kpop programı vardı orda çalınan Candyland şarkıları ile dikkatimi çekmeyi başardılar ve Blue Rose ile dahada tatmin olmaya başladım sonrada victon ile produce x 101 e damga vuran gruplardan biri olması dahada beni tatmin etmişti.2021 de fandoma girdim XD ve onlarda şirketin kurbanı oldular maalesef (Biasım Hwanhee,fav parçam Crazy About You)
4-AB6IX
İlk 2 yıllarında aşırı popüler olsalarda zamanında anlamadığım bir şekilde popülariteleri düşmeye başladı çünkü harika bir diskografileri var ve üyeler popüler solo olarakta...Pre debut fanıyım ve Spotify da en çok dinlediğim 5 sanatçıdan biriler.(Biasım Daewhi,fav parçam Sucker for your love)
5-CIX
Aynı yıl çıkış yapmasi,Wanna One kökenli olması,Son iki CB tarihleri aynı haftaya düşmesi,ana vokalleri aynı yarışmaya katılması ve üyelerin yakınlığı sebebi ile AB6İX ile
Giriş yap veya üye ol.
yıllarında ab6ix kadar popülariteye sahip olmasalarda sonrada populerlesmeye başladılar fakat şirket yeni erkek grubu çıkarıp (Epex) onları geri plana atması ve son geri dönüş tarihlerinin uzun aralıkta olması sebebi ile grup popülaritesini
Giriş yap veya üye ol.
parçaları efsane bir grup ve tüm üyeleri manken gibi.(Biasım Jinyoung,fav parçam Without You)6-E'LAST
Grup başlarda ilgimi çekmezdi fakat grubun bazı üyelerini tanıyordum yarışmalardan ve aniden gruba bağlanmaya
Giriş yap veya üye ol.
sene Creature parçaları en çok dinlediğim şarkı olarak wrappedimde
Giriş yap veya üye ol.
diskografileri üstte saydığım gruplar kadar kuvvetli olmasada title ve bazı bsidelari aşırı kuvvetli ve bağımlı edici garip bir
Giriş yap veya üye ol.
küçük bir şirketten çıktığı için hala keşfedilmeyi bekliyor ve hala prime dönemini yasayamadiklarini düşünüyorum tabi şirketin adam akıllı geri dönüşlerde reklam yapmaması ve geri dönüş aralarının orantısız olması da bir neden (Biasım Rano ve Choi in,fav parçam Creature)7-A.C.E
Tabi diğer gruplardan farklı olarak çoğu kişi bu grubu biliyordur Türkiye ile fazla etkileşime girdikleri için,Mixnine programında ONF ile aşırı yakın olmaları ile sempatimi kazandılar beğendiğim çok parçaları yok aslında fakat son albümlerini baya beğenmiştim ve dahada etkilenmeye başladım gruba. (Biasım Byeongkwan,fav parçam Changer)
8-The Kingdom
Tarihi konseptleri olması nedeniyle tarihsever olarak dikkatimi çok çekmişlerdi.Ayrica title ve bazı bside parçaları çok iyi grubun.Debutlarindan beri tanıyorum fakat 2021 sonları 2022 yılında baya bir grubu stanlemeye başlamıştım,fandoma girecegimden eminken bir anda girmekten vazgeçtim(yasliligimdan dolayı). (Biasım Mujin,fav parçam Blinder)
Son düzenleme: