Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Fifty Fifty Kina, "Attract'e Geri Döneceğim" Diyerek Davayı Geri Çekti → Ajansa Geri Döndü

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,222
Puan
59
Fifty Fifty'den Kina, ajansı Attract'e geri dönüyor.

SHFoUf.jpg

Ayın 16'sındaki SPOTV News haberine göre Fifty Fifty üyesi Kina, yasal temsilcisini Barun Hukuk Bürosu'ndan Shinwon Hukuk Bürosu'na geçti ve temyiz başvurusunu geri çekti. Daha sonra ajansı Attract ile temasa geçti ve "ajansıma geri dönme" niyetini dile getirdi.



Fifty Fifty, dört üyenin münhasır sözleşmenin askıya alınması için tedbir talebinde bulunmasından bu yana geçen Haziran ayından bu yana özel bir sözleşme anlaşmazlığı yaşıyor. Ancak Fifty Fifty münhasır sözleşme durumu, üyelerden biri olan Kina'nın aniden itirazını geri çekmesi ve ajansa geri dönme niyetini ifade etmesiyle bir dönüm noktasına ulaştı.



Fifty Fifty'nin bu yılın Şubat ayında yayınlanan tek şarkısı 'Cupid', ABD Billboard Listesinde ve Birleşik Krallık Resmi Listesinde popülerlik kazandı ve 'küçük-orta mucize' olarak adlandırıldı. Ancak 19 Haziran'da üyeler ajansla anlaşmazlığa düştüler ve Attract'e karşı münhasır sözleşmenin askıya alınması için geçici tedbir talebinde bulundular.



Mahkeme yakın zamanda üyelerin münhasır sözleşmelerinin askıya alınmasına yönelik geçici tedbir talebini reddetti, ancak üyeler derhal itirazda bulundu ve esasa ilişkin bir dava açarak Attract'e geri dönmeyeceklerini açıkça belirtti. Ancak Kina pozisyon değiştirdikçe dikkatler Fifty Fifty ile ilgili hukuki anlaşmazlığın nasıl sonuçlanacağına odaklanıyor.

-

Bugün FIFTY FIFTY'nin The Attrakt'a karşı sözleşmenin feshi için açtığı davadan çekildiği bildirildi. Ancak daha sonra üyelerin başka bir hukuk bürosu ile anlaştığı belirtildi. Ancak görünüşe göre 4 üye yerine 3 üye olarak devam edecekler. Kina belki dava sürecinde çok yıprandığından dolayı çekilmiştir yada tehdit edildiğinden ki ben şahsen bu davada yer alan kimseye güvenmiyorum. Ancak bu davanın da bir yere varacağını sanmıyorum. Neyse zaman gösterecek bize 🤷‍♀️
 

Hellobaby

Fanbase Starter
Katılım
2 Haz 2023
Mesajlar
302
Tepki
838
Puan
27
Bu grubun olayı karmakarışık bir noktaya gidiyor. Her gün daha kötü suçlama yapıyorlar ama insanda bu kötü suçlamaları niye başta yapmadılar diye de bir sorguluyor doğrusu. Ceo da net kanıt veremiyor. Orda da var sıkıntı. Diğer CEO da paragöz o da belli. Şu davanın sonucunu aşırı merak ediyorum
 
Üst