Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

[Theqoo] Fifty Fifty'nin Davası Arabuluculuğa Gönderildi... Dramatik Bir Dava Olabilir

Ü

Üye silindi 192

1 Ağustos'ta Yonhap News, Seul Merkez Mahkemesinin 50. bölgesinin idollerin davasını arabuluculuk mahkemesine gönderdiğini bildirdi. Mahkemenin duruşması için henüz bir tarih belirlenmedi.


Arabuluculuk Mahkemesi, bir karar vermek yerine iki taraf arasında bir anlaşma yapmaya odaklanır. Hakimler hukuki bir anlaşmazlığı arabuluculuk yoluyla çözmenin her iki taraf için de en iyisi olacağını düşündüklerinde davalar mahkemeye gönderilir.


Gönüllü olarak bir anlaşmaya varılmazsa, mahkeme uzlaşma teklifinde bulunur. Her iki taraf da teklifi kabul ederse, bu yasal bir karar yerine geçer ancak taraflardan herhangi biri teklifi reddederse, dava daha sonra bildiğimiz bir mahkemeye döner.



1. Çok geç ㅠㅠ


2. Hayır ama... sadece bir tane şarkıları iyi olduğu için büyük hit oldular. Üyelerin hiçbiri kişisel bir popülariteye sahip falan değil...


3. Bunu neden yapsınlar ki? İdoller için çıkış yapmanın ne kadar zor olduğunu biliyorlar mı? Dünya işlerinden haberleri yok;;


4. Aptal ve açgözlü çocukları kimse desteklemek istemez...


5. Bu artık geçmişte kaldı. Sözleşme iptal ücretini geri ödeyelim ve bir gün ayarlayalım. Hiçbir şekilde anlaşmaya varmayın. Aynı üyelerle geri dönerlerse, onları hiç desteklemeyeceğim, artık çok geç. Doğru düzgün davranmak için çok fazla şansları vardı.


6. Her şey zaten bitti, nasıl geri dönebilirler? Kimse onları desteklemeyecek ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ


7. Ama onları kim beğenecek?ㅋㅋㅋ


8. Zaten dibe vurdular, umarım CEO aptalca davranıp üyeleri geri almaz...


9. Mantıklı değil, her şeyi mahvettiler


10. CEO'nun ne hissettiğini bilmiyorum ama artık onlardan hoşlanmıyorum ve artık şarkılarını dinlemeyeceğim ayrıca içeriklerini de izlemeyeceğim. İlk defa idollerin şirketini arkadan bu kadar sert bıçakladığını görüyorum.
 
Üst