BobaTea
Fanbase Starter
- Tepki
- 2,637
Bilmiyorum haberiniz var mı ama Fifty Fifty üyeleri şirketlerine dava açtı. Öncesinde de birtakım olaylar olmuştu. Sitede çevirildiği için buraya haber açmaya gerek duymadım ama düşüncelerinizi merak ediyorum.
Olaya hakim olmayanlar için:
Olaya hakim olmayanlar için:
FIFTY FIFTY'nin ajansı, başka bir ajansın üyeleri çalmaya çalıştığını açıkladı
FIFTY FIFTY’nin ajansı Attrakt, Warner Music Korea’nın Fifty Fifty üyelerini kaçırmak için dışarıdan bir tarafla işbirliği yaptığını söyledi. Warner Music Korea, Fifty Fifty’nin Kore distribütörüdür. Attrakt Pazartesi günü yaptığı açıklamada, “[Dış tarafın] açıkça Fifty Fifty üyelerini yasadışı...
netizenturkey.net
FIFTY FIFTY'nin ajansı 'The Givers' CEO'suna dava açtı, "Gizlice 'Cupid' şarkısının telif hakkını satın aldılar"
Herkese iyi bayramlar dileriz! FIFTY FIFTY’nin ajansının bir hizmet sözleşmesi ile çalıştığı şirkete dava açtığı bildirildi. The Givers, Attrakt ile yapılan bir hizmet sözleşmesi kapsamında, projelerin yönetilmesi ve üzerinde çalışılmasından sorumlu olan şirkettir. Attrakt, “Proje görevlerinin...
netizenturkey.net
FIFTY FIFTY üyeleri ajansları ATTRAKT'a adaletsiz ödemeler sebebiyle dava açtı
Dört FIFTY FIFTY üyesi de ajansları ATTRAKT’a dava açtı. Hukuk firmasının açıklaması: “Dört üye, 19 Haziran’da yasal temsilcileri aracılığıyla Seul Merkez Bölge Mahkemesi’ne sözleşmelerinin geçici olarak askıya alınması için başvuruda bulundu. Dava halen devam etmektedir. Bunun nedeni ATTRAKT’ın...
netizenturkey.net