Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Fifty Fifty'nin Sonu Ne Olacak?

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Bilmiyorum haberiniz var mı ama Fifty Fifty üyeleri şirketlerine dava açtı. Öncesinde de birtakım olaylar olmuştu. Sitede çevirildiği için buraya haber açmaya gerek duymadım ama düşüncelerinizi merak ediyorum.

Olaya hakim olmayanlar için:

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Başka bir şirketin oyununa geldiklerini ya da şirketten başka bir kişi tarafından kandırıldıklarını düşünüyorum şahsen. Kore’de yaşıyorlar az buz bir stajerlikte yapmamışlar gayet iyi biliyorlar sektörü. Büyük bir şirkette olsalar evet paranın bir kısmını alırlardı. Ama küçük bir şirket ee öyle aşırı fazla para kazandıklarını zannetmiyorum. Kendilerinden önce çıkıp bu para mevzusunu stajyerlik mevzusunu konuşan bir sürü küçük şirket idolü de var.

52Hertz

2025'e kadar depresyonda
Trainee
Tepki
953
Biri bu kızlara akıl vermiş o aklın peşinde gidiyorlar ama bu hamleleri ile kariyerlerinin iyi yönetme şansını kaybettiklerini düşünüyorum

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Evrencanın şarkısını çalıp üstünü kapattıktan sonra resmen karma vurdu grubu. Evet şarkıyı çalan da üstünü kapatan da şirket ama sonuçta şarkı sayesinde başarı sağlayan gruptu. Ve şu duruma hiç üzülesim gelmiyor açıkçası.

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Sizce CEO mu haklı kızlar mı? Siz olsanız ne yapardınız?

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
kizlar bence de kandirilmis ama hic acimiyorum akilli olmalari gerekiyodu
Momoland'e üzülüyordum ama bu kızlara üzülesim gelmiyor benim de. Yazık oldu yurtdışında grup imajları yok, Koreliler de asla benimsemez onları artık. One hit wonder olmaya mahkumlar.

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Bilmiyorum haberiniz var mı ama Fifty Fifty üyeleri şirketlerine dava açtı. Öncesinde de birtakım olaylar olmuştu. Sitede çevirildiği için buraya haber açmaya gerek duymadım ama düşüncelerinizi merak ediyorum.

Olaya hakim olmayanlar için:

Şu olaylar cikmadan once grubun adını cupid, şarkıyı fifty fifty zannediyordum genel halkın bir bireyi olarak bendeki tanınırlıkları buydu csbsnjsjs

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Şu olaylar cikmadan once grubun adını cupid, şarkıyı fifty fifty zannediyordum genel halkın bir bireyi olarak bendeki tanınırlıkları buydu csbsnjsjs
Cupid güzel grup ismi aslında var ya. Fandom isimleri ne olurdu? Eros? Ben erosum diye kendini tanıttığını düşünsene kfkfkfj