Admin
Üst Yönetici
- Tepki
- 2
Merhaba arkadaşlar. Geri dönüşlere göre değişiklikler yapmaya çalışıyorum. Ne yazık ki kişiye özel yapamayız bazı şeyleri. Çoğunluk ne derse o. Veya ben nasıl yapabilirsem o
Şuan Üstünde Çalıştığım Konular:
Yapılan Değişikler
Gelen Güzel Öneriler
Öneriniz varsa buradan yazabilirsiniz. Gerekçesiyle birlikte.
Birlikte geliştirmeye devam.
Şuan Üstünde Çalıştığım Konular:
1. Üye Grupları (Şuan sadece "Üye" diye bir grup var. Başka üye grupları eklenecek forumdaki geçmişine göre.
2. Yakında "Premium Üye" açılacak. Sadece bu üyelerin girebileceği VİP alanlar açacağım
Yapılan Değişikler
1. Koyu tema biraz daha iyileştirildi gözü yormayacak şekilde. (Ben hiç kullanmıyorum bu arada. Beyaz daha güzel )
2. Özel mesajlaşmadaki gereksiz boşluklar kaldırıldı.
3. Üşengeç üyeler için konunun linki hemen kopyalamak için bir buton koyuldu.
4- Yeni tepki emojinleri eklendi. (unlike, ağlama, alev). Diğer tepkiler +1, sadece unlike alırsanız -1. Eğer unlike alırsanız tepki puanınız düşer. (Eğer toplu bir grup tarafından belli bir üyeye zorbalık yapılırsa yapanlara 2x geri dönüşü olur.)
5- Şikayet Bölümü açılmıştır. Forumda yaşanan herhangi sorun, sıkıntı ve mağduriyetlerinizi iletebileceğiniz kategori. Burayı sadece üyeler görebilecek. https://netizenturkey.net/forum/forumlar/sikayet-bolumu.36/
6- Üye rozetleri tamam. Altyapısını oluşturdum. @BETÜLLİÇE İlk üyemize ilk rozetini verdik. Ne tür rozetler yapmamız lazım henüz düşünüyorum. Fikir verebilirsiniz.
Gelen Güzel Öneriler
ay bir de şey dicem üye grupları olacak ya bu üye gruplarında herkesin her yetkisi olmasın mesela yeni kaydolmuş üye gelip başlık açamasın falan gibi. çünkü üye sayısı gittikçe artacak başlıkların sayısı artıyo kalite düşüyo gibi geliyo bana. günlük başlık açma sınırı da olabilir bi üye 20 başlık açıyo hepsi birbirinden sıkıcı boğucu oluyo
Öneriniz varsa buradan yazabilirsiniz. Gerekçesiyle birlikte.
Birlikte geliştirmeye devam.