Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Önemli Forum Kurallarının Güncellenmesi Hakkında (Yeni̇ Güncelleme)

kayısı

avukat kedy
Moderatör
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
701
Tepki
2,097
Puan
113
Sevgili forum halkı,

Bugün mevcut forum kurallarından birinde ufak bir düzenleme yapıldı ve kurallara 2 yeni kural daha eklendi. İlgili konu başlıklarını aşağıya bırakmakla birlikte, hangi kuralların güncellendiğini/eklendiğini belirteyim:

1- Zorbalığa ilişkin 9. maddede güncelleme yapıldı ve zorbalık tanımına ilişkin uyarıların ne şekilde incelendiğine yönelik detaylı açıklama eklendi.
2- Huzursuzluk çıkarmak amacıyla açılan başlıklar, yapılan yorumlar ve benzeri içeriklerle ilgili olarak 13. kural eklendi.
3- Suç teşkil eden ve etme ihtimali bulunan başlıklar, yapılan yorumlar ve benzeri içeriklerle ilgili olarak da 14. kural eklendi.

4- Tetikleyici içeriklerin paylaşımı hakkında geçtiğimiz günlerde @peony tarafından yapılan duyuru 15. kural olarak eklendi. Tetikleyici içeriklerin nasıl paylaşılacağı hususunda detaylı bilgilendirmeyi ilgili kuralın devamında bulabilirsiniz.

Oybirliğiyle yürürlüğe konulan bu kurallar 25.10.2023 - 16:30 itibariyle geçerli olup oluşturacağınız içeriklerin, açılacak başlıkların, yapılacak yorumların - kısacası forumda yayınlanacak her türlü içeriğin - bu kurallara tabii olduğunu ve özellikle güncellenen bu 3 kural çerçevesinde yönetim kadrosunun denetleme ve infaz yapacağını bilerek hareket etmenizi rica ederiz.

İlgili Başlıklar:
1- Forum Kuralları ve Cezalar
2- Netizen Turkey Anayasası
 
Son düzenleme:
Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Moderatör
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
701
Tepki
2,097
Puan
113
James Franco Flirt GIF
 

Benzer konular

Üst