Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Forum Üyelerine İltifat Et

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Bu ne kimse kimseyi övmemiş🤧 Geliyor benim liste

@Beria seni görür görmez yüzümde bir gülümseme oluyor neden bilmiyorum 😩 iyi enerji saçıyorsunn
@kelebek sinirlendiğinde çok çok tatlı oluyorsun. Bebek gibi sevesim geliyor bazen😭
@bbequitedontcry seksisin. Harbi diyorum. Ve benden büyük olmana rağmen küfür ettiğinde bile bana tatlı geliyorsun. Nasıl başarıyorsun 🤨🦶
@Bloom🔥 En çok senin yazdıklarına gülüyorum. Bazen o kadar tatlısın ki😭 ikizim filan olsan diyorum ama yiyeceğim dayaklari dusununce vazgeçtim
@Prenses Ciklet zorbalara inat benim tarafımda oluyorsun askımsın
@danbi @Arven dizi zevkiniz🤌🤌🤌
@revelimderevelim sakarlıkların çok tatlı geliyor bana ve de gülüyorum kusura bakma sbhslskshs
@Tubisss @Vankedisi🐈 ikiniz birlikte baya komiksiniz🥹 sizi görmeyince bir şeyler eksik eksik geliyor
@Tenebris Ace atıp durma kıskanıyorum. Çok iyisin
@leavemealoneplss ev işlerini severek yapmana hayran kaldım. Kardeşim olmak ister misin 😻
@Gülzssx🐢 ablalarin sözü dinlenir aferin sana
@🐼×͜×🐼 @JkunTavşanDişleri beni güldürmeyi kesin çenem ağrıyor
@Sweet Mimosa kardesimle birlik olman hiç hoş değil ama tatlı kızsın 😒
@Tante Rosa açtığın başlıklara bayılıyorumm
@Hiçbir @forchrysalis siz de öyle. Çok çalışıyorsunuz, kıskandım 🥹✨
@augustine Jay başlığımı düzelttiginden beri sana aşığım.
@Hissiz Müziğim lahmacun seçtiğinde anlamıştım damak zevkinin mükemmel olduğunu 🤌🤌
@Uranyum ne yalan söyleyeyim bizle içli dışlı olup her şeyle ilgilenmen hoş
@çiçek çok çok çok kibarsın😭 buradaki en nazik kullanıcı sensin🫶
@ask herkese 🔥 atman çok hoşş. 😭özellikle de 🔥+3 olduğunda bshwlossjsh
Üzücü bir şey dahi anlatsan 🔥 atasım geliyor😭
@ziggystardust @Melc @inx hem tatlı hem komik hem seksi olmak nasıl bir his?

Benim liste şimdilik bu kadar bshalsoshsbw aklıma geldikçe yazarım
Ve 💍💍💍💍💍💍💍💍💍
Bu forumda herkeste çok emeğim var.

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
@Tante Rosa açtığın başlıkları okumayı seviyorum
@inx sanırım en çok senin kullanıcı adını seviyorum burda
@aycik @callmeswarley anlayışlı ve nazik insanlarsınız
@Prenses Ciklet yeri geldiğinde disiplinli yeri geldiğinde eğlenceli birisin
@Haney 🍯 ve @Sweet Mimosa ikinizin tartışmaları çok sevimli geliyor
@Hissiz Müziğim sende yapaylık sıfır cidden çok hoş birisin
Diğerlerini yazmıyorum zaten geçen bı başlıkta yazmıştım çok uzun olur yoksa 🥲

Son düzenleme:

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
@Kaudupul edebi kişiliğine bayılıyorum. Okuması çok zevkli
@peterpan senin de Bilgi köşesinde yazdıkların çok hoşuma gidiyor
@Vankedisi🐈 Seninle vanilyalı dondurma hariç hiç ortak noktada buluşamasak da çok komik birisin. Yazdıklarına hep kahkaha atıyorum.
@CumberLay🔥 haremin ne kadar geniş olsa da olgun tavırların , herkesle iyi anlaşman, sadık bir enginar olmanı seviyorum.
@Tenebris videolu cevapların çok komik ve genel olarak düşüncelerini beğeniyorum.
@mineonere olgun oluşun ve bilgi köşeni çok seviyorum. Ellerine sağlık ❤️
@Tante Rosa açtığın başlıkları seviyorum.
@Uranyum forumla çok güzel ilgileniyorsun, yöneticiliğini beğeniyorum.
@nevermindponi bilgi köşesinde yazdıkların ilgimi çekiyor.
@aycik sebebini bilmiyorum ama çok tatlı bir Army'sin
Şu anlık aklıma bunlar geldi. Ama bütün userları seviyorum. İyi ki varsınız 💜🌷

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Benim ayran gönüllülük 👌🏻
@aycik, @JkunTavşanDişleri, @callmeswarley hem sitede hem de forumda ilk yakınlaştığım kişiler oldukları için bende yerleri çok ayrı olan o 3'lü 😍 (gerçi Tavşan Diş beni arada kızdırıyor, Callme'de bana karşı çıkıp duruyor ama 🤔 Neyse vazgeçtim bu 3'lüden en çok @aycik 'i seviyorum 😘)
@Bloom🔥 hem grupta hem forumda aktif ol artık, seviliyorsun ☺️
@CumberLay🔥, @Tubisss, @danbi Bu 3'nünde forumun güvenli bölgesi olmaları (Cumburlop ve Danbi arkadaşın bana kızgın emoji atıp durmasından dolayı pek emin değilim ama neyse) hoşuma açıkçası.
@inx Bu kızı burda ilk gördüğümde dedim ki "aaa ne güzel Treasure bilen biri, üzerine konuşuruz." (Gerçi sonrasında bana Sabriye dedi ama eski günlerin hatrına onu da ekleyeyim bari)
@Arven Lee Sung-kyung fanı olmasından ötürü denk geldiğim bir zamanda konuşmak istediğim, bana pozitif gelen biriydi. Panda eşyalarını görünce beni hatırladığını söylemesi üzerinden zaman geçmiş olmasına rağmen beni hâlâ mutlu ediyor.
@Vankedisi🐈 Bir insana bu kadar çabuk içimin ısınacağını pek düşünmezdim ama oldu bir kere ☺️
@Sweet Mimosa @Haney 🍯 ikinizi kafamda acayip birledim. Dostluğunuz çok hoşuma gidiyor. Umarım hep böyle kalırsınız.
@🍒Kerasus🍒 Bir keresinde senin için kiraz reçeli benzetmesi yapıldığını gördüm. O zamandan beri benim için kiraz reçelisin 😂
@erigom @Exovelvet@esℓem Sizinle EXO konuşmak aşırı hoşuma gidiyor. Başka platformlarda bu kadar konuşmuyorum EXO hakkında ama sizinle eğlenceli oluyor.
@ahjummademebozuluyorum ilk anne olduğunu öğrendiğim andan itibaren bende hep bir abla sıcaklığı hissettiriyorsun. Seviyorum bu hissi.
@bbequitedontcry @kelebek Sizde olmasanız şu forumda kimse durum mesajlarına BP atmayacak galiba 🤧
@Beria Aşırı hakkaniyetli biri gibi geliyor. Zamanında fav grubu için bile dediklerini hatırlıyorum da, 10/10 fan işte.
@Prenses Ciklet Sherlock musun mübarek? Bu nasıl yetenektir? Nokta atışların her seferinde etkileyici oluyor.
@bilibili88 İsminin ve profilinin kişiliğine çok yakıştığını düşündüğüm o kişi. Sana çok ponçik bir hava katıyorlar bence. Ki kişilik olarak da öyle hissettiriyorsun.
Söylediklerimi hatırlaman ne hoş çok tatlısın 💜

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
@@inx sanırım en çok senin kullanıcı adını seviyorum burda
teşekkür ederim son zamanlarda benim de hoşuma gitmeye başladı💞

@@inx Bu kızı burda ilk gördüğümde dedim ki "aaa ne güzel Treasure bilen biri, üzerine konuşuruz." (Gerçi sonrasında bana Sabriye dedi ama eski günlerin hatrına onu da ekleyeyim bari)
NDOWKXPWKFLWKX onur duydum😻fav yarışmacılarımdan biridir sabriye hep çok sevgimden benzetiyorum❤️🩹

@@ziggystardust @@Melc @@inx hem tatlı hem komik hem seksi olmak nasıl bir his?
ne seksisi hiç bilmem ben öyle şeyler🧍🏻‍♀️ sen anlat nasıl bir his 💍💍

Athena

Lilith
Fanbase Starter
Tepki
1,305
Bunu teselli olsun diye demiyorum, yanlış anlamayın ☺️
Yeni gelmiş olmanıza ve çok etkileşimimiz olmamasına rağmen çoktan yorumları gözüme çarpan kişiler arasına girdiniz. Bence zamanla daha çok kaynaşırız gibi. Negatif bir hava almadım ikinizden de. Ortama karışmakta çekimser kalmayın lütfen. Böylelikle çabucak samimiyet oluşur aramızda 🙃
Aslında yeni gelmedim.Ilk baştan burdayim.Ama sonralar çok giriyorum.