Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Forum Üyelerine İltifat Et

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
@Hissiz Müziğim yanlış hatırlamıyorsam hukuk okuyordun ve bir gönderide nasıl kazandığını okumuştum. O zaman çok takdir etmiştim seni. Hayatta ne istediğini bilen ve hedefine sağlam adımlarla yürüyen insanları görmek beni hem mutlu ediyor hem de yaşları benden küçük de olsa ilham veriyor 🌸
Evet hukuk okuyorum. Böyle düşünmeme çok sevindim❤️.
Senin edebi kişiliğine bayılıyorum. Seni ilk başta edebiyat öğretmeni sandım ama yanlış hatırlamıyorsam atanmayı bekleyen Türkçe öğretmenisin. İnşallah en kısa zamanda atanırsın. O geniş ufkunu öğrencilerinle de paylaşırsın. Yazdıklarını her okuduğumda Vaow oluyorum. Keşke ben de bu bilgilere sahip olsaydım diyorum ama sizden öğrenmek de çok güzel 🌺

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
:love: ay teşekkür ederim. o değil de ne hava basmışım siteye 4 yorumdan 3ü kültürlü olduğumu düşünüyor o kadar değilim yav:LOL: ben de senin bazı yazdığın yorumları takip ediyorum. bazılarını ben yazmadan önce sen yazıyosun hatta allah allah ben mi yazdım oldum bir kaç defa :LOL:

ay o zaman çiçek dersi almalıyım senden.. bir kaktüs yaşatabiliyorum o da bensiz daha mutlu yaşardı eminim ikide bir ellemesem 🙈
Cidden mi ?
Çok mutlu oldum bunu duyduğuma🌸

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
@Haney 🍯 yazdıklarıma kalp atıp duruyorsun bu çok dikkatimi çekti. Sana bir itirafta bulunmak istiyorum. Senin stay olduğunu öğrendiğimde sana karşı önyargılıydım🙈. Özür diliyorum 💞 Seni toksik stay falan sanıyordum ama hiç de öyle değilsin. Yazdıklarını gülerek okuyorum. Özellikle o korku dolu hikayelerini çok beğeniyorum.

Konu Sahibi
Haney 🍯

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
@Haney 🍯 yazdıklarıma kalp atıp duruyorsun bu çok dikkatimi çekti. Sana bir itirafta bulunmak istiyorum. Senin stay olduğunu öğrendiğimde sana karşı önyargılıydım🙈. Özür diliyorum 💞 Seni toksik stay falan sanıyordum ama hiç de öyle değilsin. Yazdıklarını gülerek okuyorum. Özellikle o korku dolu hikayelerini çok beğeniyorum.
Bana karşı önyargılı olman sıkıntı değil, toksik fanlar yüzünden maalesef ki normal fanlara karşı bir önyargı oluşuyor. Armylerin ve blinklerin çoğu toksik mesela. Ben de onlara karşı önyargılı bakıyorum

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
hukuk mu :cry: inanılmaz kıskandımm.. lisede hep hukuk isterdim. lisedeki hocalarım da babamı çağırıp okumaz bu kız alın bunu okuldan inanılmaz maymun iştahlı, hiperaktif vs demişti. meğer debh varmış bende tabi o zamanlar bilmiyoruz. neyse ki babam mantıklı adam da sallamadı onları. fizikçi ve mühendis oldum ben de. o değil de okumaz dedikleri kızın okumadığı kalmadı:ROFLMAO: alanımı çok seviyorum ama yine de seni kıskanıcam:(
Ya ben çok sinir olurum bu tarz cümlelere. Bu okumaz gelin okuldan alın nedir ya? Sanki size soran oldu. Bahanesi de aşırı saçma . Babanız iyi ki de dinlememiş.
Mesleğinizle barışık olmanıza sevindim. Mesleğinizi en güzel şekilde icra edeceğiniz günleriniz olsun ❣️

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
@bbequitedontcry eğlencelisin, kaosa bayılıyorsun belki seni çocukça görenler vardır ama aslında her şeyin farkındasın.
her şeyin farkındayız semtimizin parkındayız bakın işinize. cikletm de cikletim olgunluğunu, düşüncelerini, yeri geldiğinde eğlenmeyi bilmeni çok seviyorum.💜
@bbequitedontcry gordugun herkesle flortlesmesen iyi kizsin aslinda qheşfmwlfm saka yapiyorum asiri destekleyici ve asiri rahatlatici birisin askim iyi ki tanimisim seni (evet fw ve kaos duskunu bbequiet beni sakinlestirebilen nadir insanlardan)
YAA DFŞLKGDŞFGKŞFDGKŞDSKGŞSLDKF teşekkür ederm aşkım benim. biricik soulmateimsin kalbimde yerin hep ayrı olacak. ne zamn sakinleşmek istersen kollarıma gel.
@bbequitedontcry @kelebek Sizde olmasanız şu forumda kimse durum mesajlarına BP atmayacak galiba 🤧
niyet ettik uranyumun rızası için 7/24 bp övmeye. panda senin iyi bir insna olduğunu düşünüyorum, ince düşünceli birisin bence love u canm
@bbequitedontcry seksisin. Harbi diyorum. Ve benden büyük olmana rağmen küfür ettiğinde bile bana tatlı geliyorsun. Nasıl başarıyorsun 🤨🦶
seksiysem gerekeni yap. dünyanın en temiz kalpli insanısın seni bebişim gibi seviyorm
@bbequitedontcry istedigini demene milleti kendine karistirmamana bayiliyorum🙏🏻
millet ağlıo diye hiç de kendimi tutamam ağlamakta özgürler. ask'im bence çok kafa birisin ve havalısın

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Ay bugün durum paylaşırken çok kullandım değiştireyim diye düşünüyordum. Bunu dedin ya 1-2 ay daha bunu kullanırım artık 😭😭😭
Aslında kaç keredir yazıcam yazıcam diyorum sürekli unutuyordum sjsjsjsjsj
Fikrimi dikkate aldığın için de teşekkürler çok kibarsın💕
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

al işte yine düşündüğümü yazmışsın:LOL:
Yaaaaaa 💙

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
@augustine istersen bombastic tanımlamalar yapıyorsun, çok seviyorum.
@bbequitedontcry eğlencelisin, kaosa bayılıyorsun belki seni çocukça görenler vardır ama aslında her şeyin farkındasın.
@kelebek pozitiflik kraliçesi, arada minnak agresif tavırlarına gülüyorum maalesef, sinirin öfkeli civciv etkisi yaratıyor.
@Vankedisi🐈 seni tatlı buluyorum neden seni sevmediğim konusunda şüpheye düştüğüne şaşırdım duyunca.
@Arven çok sevimlisin insanlarla iletişimin çok hoş.
@Beria seninle gergin enerjimizi nasıl böyle dönüştürdük ben de şaşırıyorum. Drama queenliğin beni benden alıyor.
@CumberLay🔥 inanılmaz kibar birisisin, samimi ve tatlısın. Herkese açık bir kapın var, seviyorum seni.
@JkunTavşanDişleri seninle mizahi damarımızın bu kadar uyuşmasına diyecek lafım yok.
Ay teşekkür ederim duygulandım🥺🥺🥺

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Öncellikle hepinizi seviyorum 🫶🏻
Daha önce hiç bu kadar anlayışlı, eğlenceli, tatlış insanları bir arada görmemiştim
Ayrı olarak @Mina Rosé 🍅 çok sevimlisin sürekli yorumlarımı beğendiğin için bildirim alıyorum senden tişkürler❤️
Yaaa sen de çok tatlısın teşekkür ederim 💖💖

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,158
@andromeda yaaa çok tatlısın hayatta başarılar ve tüm güzellikler seninle olsun 😍😍
Evin en küçüğüyüm ve küçükken okula kardeşini götüren ablaları kıskanırdım keşke benimde olsa bende çantasını taşısam derdim(salak mıyım niye milletin çantasını taşımak istiyorum 😂)işte o kardeş sensin @leavemealoneplss ahajkd
@Hiçbir @Tante Rosa (adını değiştirmen bi tık dengemi bozdu ahsjs) ve @mineonere (class Z tadında yeni bir başlık?) açtığınız başlıklara bayılıyorum fav içerik üreticilerim sizlersiniz 💞💞💞
@Kaudupul genelde aynı başlıklarda buluşuyoruz ve yazılarını çok seviyorum 😍
@peterpan elit ve bilgi yumağı bir havan var 😎 havalı ama aynı zamanda arkadaş canlısı buluyorum seni arkadaş olalım mı ahsjakaja😂😂
@Hissiz Müziğim nedensiz tatlı ve yakın buluyorum seni 💕
@Tubisss forumdaki ilk günlerimde ortama ayak uydurmamı sağlamıştın çok teşekkür ederim 😘
@kelebek aynı şekilde bana çok yardımcı olmuştun ilk zamanlar teşekkürler 🦋
@JkunTavşanDişleri bir numaralı armysin benim için çok komik ve tatlısın derslerinde başarılaaarr (uzmanlığını seçerken bana da haber et sana gelirim duruma göre gajsjs 😘)
@Arven aynı şekilde küçük kardeşim olmak ister misin sebepsiz sarıp sarmalayasım geliyor seni😂
@fosforlucevriye pek bir etkileşimimiz olmadı ama ikonik biri gibi geliyorsun bana 😎
Naysssss 😎😎😎

🤩😝

@peterpan kendi ayakları üstünde duran kültürlü kadın havası veriyorsun
@Hiçbir ve @fosforlucevriye ikiniz de başarılı ve disiplinli insanlarsınız bence
Bunu duymaya çok ihtiyacım olduğu bir zamanda söyledin teşekkür ederimmm 🥺🥺

Konu Sahibi
Haney 🍯

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Şimdi aklıma geldi @ledzeppelin senden çok güçlü bir kadın havası alıyorum. Gerçek hayatta ayaklarının yere sağlam bastığından eminim, has mı has feminist havası veriyorsun bir de

Ü

Üye silindi 192

Şimdi aklıma geldi @ledzeppelin senden çok güçlü bir kadın havası alıyorum. Gerçek hayatta ayaklarının yere sağlam bastığından eminim, has mı has feminist havası veriyorsun bir de
Aldığım en iyi iltifat budur 💙💙💙💙💙