- Tepki
- 2,450
senin listenin okurken verdiği vibeBenim liste şimdilik bu kadar bshalsoshsbw
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olsenin listenin okurken verdiği vibeBenim liste şimdilik bu kadar bshalsoshsbw
Seni etiketliyecektim ama olmuyor. Senin yazdıklarını da beğeniyorum. Ayrıca çok komik birisin. Seni okumak zevkliBenim ayran gönüllülük
@aycik, @JkunTavşanDişleri, @callmeswarley hem sitede hem de forumda ilk yakınlaştığım kişiler oldukları için bende yerleri çok ayrı olan o 3'lü (gerçi Tavşan Diş beni arada kızdırıyor, Callme'de bana karşı çıkıp duruyor ama Neyse vazgeçtim bu 3'lüden en çok @aycik 'i seviyorum )
@Bloom🔥 hem grupta hem forumda aktif ol artık, seviliyorsun
@CumberLay🔥, @Tubisss, @danbi Bu 3'nünde forumun güvenli bölgesi olmaları (Cumburlop ve Danbi arkadaşın bana kızgın emoji atıp durmasından dolayı pek emin değilim ama neyse) hoşuma açıkçası.
@inx Bu kızı burda ilk gördüğümde dedim ki "aaa ne güzel Treasure bilen biri, üzerine konuşuruz." (Gerçi sonrasında bana Sabriye dedi ama eski günlerin hatrına onu da ekleyeyim bari)
@Arven Lee Sung-kyung fanı olmasından ötürü denk geldiğim bir zamanda konuşmak istediğim, bana pozitif gelen biriydi. Panda eşyalarını görünce beni hatırladığını söylemesi üzerinden zaman geçmiş olmasına rağmen beni hâlâ mutlu ediyor.
@Vankedisi🐈 Bir insana bu kadar çabuk içimin ısınacağını pek düşünmezdim ama oldu bir kere
@Sweet Mimosa @Haney 🍯 ikinizi kafamda acayip birledim. Dostluğunuz çok hoşuma gidiyor. Umarım hep böyle kalırsınız.
@🍒Kerasus🍒 Bir keresinde senin için kiraz reçeli benzetmesi yapıldığını gördüm. O zamandan beri benim için kiraz reçelisin
@erigom @Exovelvet@esℓem Sizinle EXO konuşmak aşırı hoşuma gidiyor. Başka platformlarda bu kadar konuşmuyorum EXO hakkında ama sizinle eğlenceli oluyor.
@ahjummademebozuluyorum ilk anne olduğunu öğrendiğim andan itibaren bende hep bir abla sıcaklığı hissettiriyorsun. Seviyorum bu hissi.
@bbequitedontcry @kelebek Sizde olmasanız şu forumda kimse durum mesajlarına BP atmayacak galiba
@Beria Aşırı hakkaniyetli biri gibi geliyor. Zamanında fav grubu için bile dediklerini hatırlıyorum da, 10/10 fan işte.
@Prenses Ciklet Sherlock musun mübarek? Bu nasıl yetenektir? Nokta atışların her seferinde etkileyici oluyor.
@bilibili88 İsminin ve profilinin kişiliğine çok yakıştığını düşündüğüm o kişi. Sana çok ponçik bir hava katıyorlar bence. Ki kişilik olarak da öyle hissettiriyorsun.
@Hissiz Müziğim Lahmacun da bir uzaklaşmış olsak da, ketçap ve vanilyadan ötürü seni de sevdiğim kullanıcılar arasına ekliyorum
@çiçek Çok yerinde konuşmaların oluyor ve bence bu durum senin imza özelliğin. Seviyorum bu huyunu
Bende onu aldattım zatenŞaka mı @Sweet Mimosa seni aldatıyor gızzzzzz kalk da bak,
Aldatıyor muyum alt tarafı doğum gününü söyledimŞaka mı @Sweet Mimosa seni aldatıyor gızzzzzz kalk da bak,
Böyle düşünmeme sevindim. Anonim olarak takıldığımız için olabildiğince kendim oldum. Kendimi çok pasif birisi olarak düşünüyordum ama beni sevdiğiniz için teşekkür ediyorum hepinize. Bu ortamı o kadar çok seviyorum. Çok iyi geliyorsunuz. Seviyorum seni@Hissiz Müziğim sende yapaylık sıfır cidden çok hoş birisin
Hep bi ablam olsun istemişimdir@andromeda yaaa çok tatlısın hayatta başarılar ve tüm güzellikler seninle olsun
Evin en küçüğüyüm ve küçükken okula kardeşini götüren ablaları kıskanırdım keşke benimde olsa bende çantasını taşısam derdim(salak mıyım niye milletin çantasını taşımak istiyorum )işte o kardeş sensin @leavemealoneplss ahajkd
@Hiçbir @Tante Rosa (adını değiştirmen bi tık dengemi bozdu ahsjs) ve @mineonere (class Z tadında yeni bir başlık?) açtığınız başlıklara bayılıyorum fav içerik üreticilerim sizlersiniz
@Kaudupul genelde aynı başlıklarda buluşuyoruz ve yazılarını çok seviyorum
@peterpan elit ve bilgi yumağı bir havan var havalı ama aynı zamanda arkadaş canlısı buluyorum seni arkadaş olalım mı ahsjakaja
@Hissiz Müziğim nedensiz tatlı ve yakın buluyorum seni
@Tubisss forumdaki ilk günlerimde ortama ayak uydurmamı sağlamıştın çok teşekkür ederim
@kelebek aynı şekilde bana çok yardımcı olmuştun ilk zamanlar teşekkürler
@JkunTavşanDişleri bir numaralı armysin benim için çok komik ve tatlısın derslerinde başarılaaarr (uzmanlığını seçerken bana da haber et sana gelirim duruma göre gajsjs )
@Arven aynı şekilde küçük kardeşim olmak ister misin sebepsiz sarıp sarmalayasım geliyor seni
@fosforlucevriye pek bir etkileşimimiz olmadı ama ikonik biri gibi geliyorsun bana
Doğum günlerini kutlamayı seviyorum, o yüzden bir an önce gelsin kutlayım diye düşündümSabırsızlıkla bekliyorum dedin
Bunu sana düşündürten nedir kedicim
Öyle olsun kedicimDünün intikamı
Düşünmem lazımYaaaa tamam Vala demicem bişey söz 🥹 küsme
Yeni tarot ne zaman gelirSuna 2 dkdir kalpli elmoji atmaya calisiyorum atamiyorum attim diyorum sonra tekrar basarken cekiyo delirdim ya. O yuzden buradan
@Uranyum drama queen rozetini @JkunTavşanDişleri arkadaşından alıp kediye vermeliyiz daha çok hak etti şu anYahu siz hepiniz sizi güldürüyorum diye mi seviyorsunuz, oha siz beni ihtiyaçlarınız işin mi kullanıyorsunuz... Nayır nolamaz bedenime sahip olabilirsiniz ama ruhuma asla.. İnx daktır arkadaşım çok iyi ölmedik mi ama affili ölüm oldu
Affedeyim o zamanFazla düşünme kız hemen affet, üzülürüm yataklara düşerim, düşeyazdım bak
Bende seninle sohbet etmeyi çok seviyorum aslında genel olarak bilgi köşesindeki herkesle konuşmayı çok seviyorum ve ilgi duyduğumuz konular benzer olduğu için yakın hissediyorum sizi kendime@mineonere ilk zamanlardan beri en sevdiğim kullanıcılardan birisin. Kültürlü insanları ayrı bir sevdiğimden yerin de ayrı
@peterpan bana çok havalı geliyorsun. Mühendis olduğunu tahmin ediyorum ve mühendis kadınları aşırı havalı buluyorum.
@kayısı Çok nazik bir izlenim veriyorsun ve çok da sıcak geliyorsun
@Mervidal meslektaş olmamızın da bir etkisi var mıdır bilmiyorum ama kanım kaynıyor derler ya seninle ilgili hissettiğim şey tam olarak bu, kanım kaynıyor sana
@Arven seninle sohbet etmek keyif veriyor
@nevermindponi nahif bir izlenim veriyorsun bana. Tanışsak muhtemelen incitmekten korkacağım biri olurdun gibi hissediyorum. Ayrıca insanlara güzel sözler söylemek herkesin harcı değildir ama sen bunu çok da güzel başarıyorsun
@Vankedisi🐈 en tatlı bulduğum kullanıcılardan birisin
@Hiçbir güçlü bir izlenim veriyorsun. Azimli, çalışkan bir havan olduğunu düşünüyorum. Bununla birlikte yardımsever de olduğunu düşünüyorum ve bu yönünü seviyorum
@Hissiz Müziğim yanlış hatırlamıyorsam hukuk okuyordun ve bir gönderide nasıl kazandığını okumuştum. O zaman çok takdir etmiştim seni. Hayatta ne istediğini bilen ve hedefine sağlam adımlarla yürüyen insanları görmek beni hem mutlu ediyor hem de yaşları benden küçük de olsa ilham veriyor
Daha çok var ama şu anlık aklıma gelen bunlar. Genel olarak forumdaki kullanıcıları ve onların oluşturduğu havayı seviyorum.
ühüü mutlu oldum su an cokca kalp 🩷🩷🩷@@erigom exo hakkında başlık açmanı seviyorum son zamanlarda takip ettiğim bir grup olduğu için sürekli girdiğim bir platformda onları görmek hoşuma gidiyor
Ben de senin yazdıklarına hayran kalıyorum. Bazen iki üç kere okuyorum aklımda kalsınlar diyevallahi @Hissiz Müziğim diyorsun adına ama ben seni çok tatlış, duygusal ve samimi buluyorum. hep bilmediğim şeyleri yazıyorsun o başlığa