Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Forum Üyelerine İltifat Et

Erudite

Fanbase Starter
Tepki
-25
İlk seferinde banlanmışken ikinci hesabını açmış olmana duyduğum saygıdan ötürü, gerekirse fake hesap açar, kendimle kavga eder, seni yine de kaossuz bırakmam. Sen yazım yanlışlarına dikkat et yeter ☺️
Bana olan sevgin gözlerimi yaşarttı!! Yazım yanlışlarını da yazarsın ben fark edemiyorum.

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Üff olay gene bana sekti neyse bu konuda bu kadar konuşmak yeter gibi. Ben izleyici köşeme çekiliyorum.
cidden sen o musun?? o "beni banlasanızda yine aynı şekilde dönerim" dedi ama senden öyle şeyler görmedik:unsure: tabi insanlar değişebilir zebanı kalkıp müslüman oluyor (gfhftfytfyt) eğer oysan umarım doğru yolu bulmuşsundur😌

Erudite

Fanbase Starter
Tepki
-25
hee çok zeki free hesabında kurduğu cümlenin noktası virgülüne aynısını kurdu bana ŞLKDGŞFLKDHGFKHŞFLKHŞF
Evet orada da şey diye cevap vermiştim yanlış hatırlamıyorsam free adlı kullanıcının yorumlarını aklına mı kazıdın. ( tam olarak bu değil ama yakın olması lazım, senin kadar aklıma kazıyamıyorum )