Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaptıkları hakaretlere ve zorbalığa verecek cevapları olmayınca sadece etiket atma mevzsunu hortlatıp duruyo sence olay etiket olabilr mi ya DLKGŞFKHŞFGLKJŞLFDKJHFDKHŞSKGŞS
yaptıkları hakaretlere ve zorbalığa verecek cevapları olmayınca sadece etiket atma mevzsunu hortlatıp duruyo sence olay etiket olabilr mi ya DLKGŞFKHŞFGLKJŞLFDKJHFDKHŞSKGŞS
arasında veya aile içerisinde genellikle ebeveynlerden birisi olmak üzere bir bireyin diğer aile üyelerine yaptığı zorbalık şeklinde rastlanır. Eğer zorbalık eden taraf bir grup ise, eylem
ayyy uranyum senin su kaos hevesin de yeter artik ne alaka su an konuyla biz bize zorba denmesiyle forumun ilk aylarindan beri dalga gecmiyor muyuz zaten
yani üyelere kalsa biz ilk aydan beri zorbalık ypaıyoruz ama hani nerde bu zorbalık bir tane şikayet edilme yok uyarı yok hayallerinde oluyo herhalde sonra biz bunlarla dalga geçince zorbalığınla övünüyosun diyolar bi de ŞKLDFŞGİFKŞHDGDF
uranyumcum bunu daha önce de sordun jurnalci kelebek mi diye(NEALAKAAA) sana olmadığını söyledim o hesap kimin bilmiyoruz git hack mack bi şeyler yap bul allah allaaah bizi zan altında bırakmaya yer arıyosunuz bütün forum olarak. ben rüya hesabını açtıktan sonra 5-6 tane troll birden türedi zaten sence hepsi biz olabilir miyiz
Gerçekten artık karşılık verip bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Tavşan Diş'le de konuşup bu konuyu onlar içinde kapattıracağım. Aynı tutumu sende gösterirsen çok sevinirim. İki tarafta hatasını kabul etmediği sürece bu konu kapanmayacak belli ki. Kimsenin de öyle bir niyeti olmadığı için saçma sapan her postta konuyu tekrar açmanın bir alemi yok.
Siz hatanızı kabul edip Ayşen'e 'Ama sen de hatalısın' demeden özür dilediniz mi ki konunun kapanmasını bekliyosunuz? Ha bu arada ben ayşenin bahsettiği gönderiyi aradım merak ettim çünkü. Sonra pişmanım hakim beyi de şakasına yazdım ortada atıf falan yoktu o olayla alakalı. Hatırlarsın belki Jktd ile senin durumunun altında da kavga etmiştik o yüzden yazmıştım pişmanım hakim bey diye, inanıp inanmamak sana düşer tabii orası ayrı.
Siz hatanızı kabul ederseniz ayşene atıf yapmadan o da kabul eder eminim.