Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Forum Üyelerine İltifat Et

Gayforene

Trainee
Tepki
548
ya panda birak bu uzlasmak istiyoruz numaralarini. oyle olsa jktd gelip bu tartismayi tekrar hortlatmaz. olayi cevirmek ve hakli cikmak icin yaptiginizin gayet farkindayiz biz yemezler bu numaralari
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bi akilli siz degilsiniz salin artik su konuyu 🙏🏻
Gercekten nasil geldim de bu oltaya cevap verdim. Arkadas hortlatti olayi sonra kacti kendini masum gostermek icin.

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Gercekten nasil geldim de bu oltaya cevap verdim. Arkadas hortlatti olayi sonra kacti kendini masum gostermek icin.
uzlaşmak istiyoruz ama hiçbir hatamızı kabul etmiyoruz özür de dilemeyip zeytinyağı gibi üste çıkıyoruz eski konuyu hortlatıyoruz ama nolr uzlaşalımmmm

Erudite

Fanbase Starter
Tepki
-25
Kaostan zevk almanın da bir sınırı var ama yeter uzatma sende işin ucunda birilerinin cidden üzülüp kırıldığı bir şey varsa bu kadar kaos manyaklığının gereği yok
Bence bu durumda artık olaya bakıp eğlenme zamanı. Sakinleştirme değil çünkü göründüğü kadarıyla bir işe yaramadı.

Gayforene

Trainee
Tepki
548
Dün gayette kabul ettiğim yerler vardı. Bari herkesin kolayca erişebileceği mesajları inkar etmeyelim dimi?
Sen bunu sadece kendin için alınma. Arkadaşının mesajlarını da gördüm. Ayşen ne alaka diyo jktd ya da hanginizse 'yok yok sen bizi yakın görmüyosun' diyip uzatıyo kızı manipüle etmeye çalışmışsınız resmen.

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Bence bu durumda artık olaya bakıp eğlenme zamanı. Sakinleştirme değil çünkü göründüğü kadarıyla bir işe yaramadı.
burada dizi karakterleri değiliz gerçek insanlarız. ortada mental hastalığı ile dalga geçilen biri var. bu olay oturup kaos hehe eğlenelim diyip izleyeceğin bir olay değil. hala gerekli konularda özür dilemeyip manipülasyona devam eden bir taraf var biz hiç eğlenmiyoruz patri haberin olsun

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Olay hep başa dönüyor ve hiç ilerlemiyor. Burada kaos için bekleyenleri eğlendirmekten başka bir şey yapmıyoruz. Siz de konuyu orda burda açmayın, biz de.
evet ayıplarıyla kalsınlar ve ne halleri varsa görsünler gelip burda haklı gibi görünmek için konuları tekrar açarsanız biz de susmayız tek akıllı onlar değil

Erudite

Fanbase Starter
Tepki
-25
burada dizi karakterleri değiliz gerçek insanlarız. ortada mental hastalığı ile dalga geçilen biri var. bu olay oturup kaos hehe eğlenelim diyip izleyeceğin bir olay değil. hala gerekli konularda özür dilemeyip manipülasyona devam eden bir taraf var biz hiç eğlenmiyoruz patri haberin olsun
Dizi karakteri değilsiniz ama olayın ne duruma da geldiği belli birbirinize cevap yazarak bir yere varamıyorsunuz. Birbirinizle konuşmayı kesin ya da tarafsız olacağını düşündüğünüz birine herkes kendi bakış açısından olayı olayı anlatsın oda aranızda arabuluculuk yaparak olayı bitirsin.

Erudite

Fanbase Starter
Tepki
-25
Sorun şu ki konuşma asla bitirilemiyor. En alakasız yerlerden tekrar patladı maalesef ki. Hadi bu konu alakalıydı iki tarafta rahatsız oldu. Ya benim dizi editi atmam bile gündem oldu ya. Gel konuşalım diyoruz yok, bari yazmayalım diyoruz o da yok. Bu mevzu nasıl sonuçlanacak bende merak ediyorum.
O zaman diğer seçenek olan bağlantıyı kemeyi deneyin. Ki burada sorun iki tarafında bir türlü anlaşamaması gerçi artık nere giderse gitsin ben eğlenceme bakarım.