Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Forumda Abartıldığını Düşündüğünüz Bir Kullanıcı Var Mı?

inx

Fanbase Starter
Katılım
8 Haz 2023
Mesajlar
742
Tepki
2,462
Puan
186
Aynısını dedim jdnns gul olayina donecek bu da. Sevmiyorum, neden cunku sevmiyorum iste
bu yanlış bir düşünce tarzı bazen insanlardan sadece fotoğraflarına bakarak bile kötü enerji alabilirsiniz kaldı ki burada herkes kendi karakterinden bir parçayı yansıtıyor keskin bir sebebi olmasa bile sevmeyebilir. eminim başınıza da gelmiştir arkadaşlarınız aileniz hiç tanımadığınız birini anlatır görünürde yanlış bir şey olmasa bile size hoş biri gibi gelmeyebilir.
 
Son düzenleme:

inx

Fanbase Starter
Katılım
8 Haz 2023
Mesajlar
742
Tepki
2,462
Puan
186
Sonuçta bu da bir sebep. "Pek tanımıyorum ama iyi hisler alamadım." gibi bir sebep de sebep sayılır. Bomboş isim yazınca pek bir anlamı olmuyor. Forch da bunu kastetmiş olabilir. Daha doğrusu ben öyle anladım.
yani bu kadar uzatmaya gerek var mı bilemedim hem abartılan kişi sorulmuş sevmediğiniz dese sebep istemelerini anlarım ama birini sevsen de abartıldığını düşünebilirsin. yine örnek olsun atıyorum okulun popüler kızı vardır güzeldir karakteri iyidir ama başka güzel ve iyi karakterli olanlar da olduğu için abartılacak bir şeyi yoktur sana göre. o yüzden burada @mineonere🎃 de kötü bir şey mi yaptım yanlış bir hareketim mi oldu diye düşünmemeli diye düşünüyorum. çok uzattım açıklamayı, sadece açıklama beklemek saçma geldi işte demek isterdim direkt ama bu sefer yanlış anlayanlar çıkardı mutlaka😭
 

Benzer konular

Üst