Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Forumda Bıktıklarınız

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Kullanıcıların yazdıklarından veya diğer kullanıcılara davranışlarından sürekli bir çıkarım yapmaya çalışanlara çok gıcık oluyorum, anonim alandasın arkadaşım neyin teorisi bu? Bazı durumlar istisna tabiki de ama her kullanıcıya şunu yapmaya çalışanlar çok işsizler bence, bir rahat bırak insanları ne yapacaksın onun hakkında düşüncelerinle, iletişim kurma geç git sakız gibi uzatıp bir de anonimden sallıyorlar ona da ayrı sinir oluyorum.

Konu Sahibi
A

Anonymous (0116)

Başlıklarda bazı şeyler alevlenebiliyo insanlar yanlış anlaşıldığını düşünüp bunu herkesin önünde çözmek istiyo olay bundan ibaret
Hiçbir şey bilmediğimiz olay hakkında nasıl yanlış düşünelim olayı tam açıklayın bari böyle kendiniz çalıp kendiniz oynuyor gibi oluyorsunuz

Konu Sahibi
A

Anonymous (7119)

kaos olmasıncılar 😭
çiçek böcekle devam eden mutlu kaossuz forumda forum sarmıyo artık derler kaos çıkıp aktiflik artınca eskiden böyle değildi 😭 okito bebek bende birine yüklenmesini psikolojisini etkilemesini istememde forum sanal ortam bu kadar takmayın lafımı farklı yere de çekmeyin pls

Konu Sahibi
A

Anonymous (82aa)

Sürekli kavga ve kaos çıkarmak için açilan başlıklar ve yazılan mesajlar. Ekrandan tanıdığınız insanları sürekli bir şeylerle itham ediyorsunuz ve bomboş kalp kırıcı şeyler yazıyorsunuz. Bugüne ozel değil genel söylüyorum
Sürekli birbirlerini itham eden tayfa var haklısın ve her başlıkta birbirlerine laf sokuyorlar nerdeyse özelden konuşmadıkları konuyu başlıklarda konuştukları için insanlar da merak ediyor onlara gösteremediğiniz tepkiyi anonimlere de göstermeyin madem

Konu Sahibi
A

Anonymous (d3b2)

Off gerçekten her konuda iki üç kişinin birbirne aşklı cümlelerini artık kesebilir mısınız? Konuyu okuyacağım diyorum bakıyorum konudan çok 2 3 sayfa aşklı böcüklü cümleler bıktım
bak şu sevmediğiniz kullanıcılar bi de kanka olmak istedikleriniz konularına da damlamışlar

Konu Sahibi
A

Anonymous (b08f)

Birbirine zooorla yanlayan userlar yetti ya sırf yakın olmak için yakın oluyorlar

Konu Sahibi
A

Anonymous (ffef)

Zaten öyle yaptığımız için böyle oluyor 😅
Hiç öyle yaptığınızı görmedim genelde laf atıp konuyu kapatmaya çalışan taraf siz oluyorsunux bir de binden fazla kişinin okuduğu başlıklarda tartışıp sonra özel hayat falan demeniz de saçmalık

Konu Sahibi
A

Anonymous (edb0)

@Bloom🔥 artık olayın gerçeğini anlatıt mısın? Biz forum olarak ne olduğunu merak ediyoruz eğer açıklarsanız kime karşı olduğumuzu bilelim yada ne yanlış olduğunu

Konu Sahibi
A

Anonymous (8665)

Bin kişinin okuduğu başlıklarda tartışıp olayı açıklamamanız ve konuyu kapattırmanız konusunda yanlış düşünüyorsunuz

Konu Sahibi
A

Anonymous (f72c)

Gereksiz bir gerginlik var kendi aranızda halledin bitsin diğer kullanıcıların önünde tartışıyorsunuz sonra herkes üstüne alınıyor.Hayatımızda yeterince kaos var zaten sırf tartışma çıksın forum alevlensin diye kışkırtıcı başlıklar açmayı da kesin.

Konu Sahibi
A

Anonymous (05d2)

Neredeyse her gün bu forumdayım ama hiçbir etikette yokum.Beni sevmiyor musunuz allah aşkına doğruyu söyleyin sinirlerim bozuldu artık :ROFLMAO: