Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Forumda Bıktıklarınız

Konu Sahibi
A

Anonymous (5ae2)

Benim biktigim şeyler siradan bir başlığı kötü bir şekilde kullanarak orada kavga eden üyeler onlar yüzünden başlıklar amacı dışına çıkıyor 🤦 (kimseyi kırmak için yazmadım sadece öyle yapmayın başlığı açan kişiler de hoşlanmıyor)

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
Benim biktigim şeyler siradan bir başlığı kötü bir şekilde kullanarak orada kavga eden üyeler onlar yüzünden başlıklar amacı dışına çıkıyor 🤦 (kimseyi kırmak için yazmadım sadece öyle yapmayın başlığı açan kişiler de hoşlanmıyor)

Konu dışında şeyler de yazılır ama konu dışına çıkılınca benim de hoşuma gitmiyor asıl konu kaynayıp gidiyor ve insanlar geri de dönmüyor asıl konuya ama bazı şeylerde merak ediyorum neler denilebilirdi diye o yüzden bıktığın şeyde sana katılıyorum

Jaesexual

Trainee
Tepki
286
Grup muhabbeti derken ne kastedtigini anlamadım
Forumun ilk aylarında, aktiflik çok yüksekken haziran sonu temmuz başı gibi bi grup kuruldu. İlk başta sukuna diye birisi kendisi alınmadığı için saçma sapan 'siz insanlara zorbalık yapıyorsunuz' diye bu kişilere laf etti sonra birkaç kez tekrar tekrar açıldı. Bahsettiğim buydu, temmuzdan beri aynı muhabbet valla yeto

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,939
Sen Bayadir buralardasin o zaman
Forumun ilk aylarında, aktiflik çok yüksekken haziran sonu temmuz başı gibi bi grup kuruldu. İlk başta sukuna diye birisi kendisi alınmadığı için saçma sapan 'siz insanlara zorbalık yapıyorsunuz' diye bu kişilere laf etti sonra birkaç kez tekrar tekrar açıldı. Bahsettiğim buydu, temmuzdan beri aynı muhabbet valla yeto