Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Forumda Bıktıklarınız

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
AAAA BENİM FİKRİM ÇALINMIŞ???
Bu grup olayını bildiğine göre forumdaki ilk tayfadansın ilk tayfadan olduğuna göre juvel ve Beria'yı da tanıyor olman lazım Jaesexual ismini de @revelimderevelim istediği için yaptın yani sen Beria'sın. 🤨
Yani demek istediğim Beria Jaesexual.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu grup olayını bildiğine göre forumdaki ilk tayfadansın ilk tayfadan olduğuna gire juvel ve Beria'yı da tanıyor olman lazım Jaesexual ismini de @revelimderevelim istediği için yaptın yani sen Beria'sın. 🤨
@Nora buraya bı şey çözdüm galiba :unsure:

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
@revelimderevelim, geçen bı konuda bı daha yeni hesap açarsan ismi Jaesexual olsun dememiş miydin? Ben mi yanlis hatırlıyorum?

Arkadaşlar tamam forumda Jaehyun'a sulandığım doğru hatta Jaesexual adiyla gelecegim dedim de adam tas gibi olunca bu seyler normal. Gercekten ben o değilim ya
O zaman herkesin aklına seni getirmek isteyen eski bı trol olabilir mi ?

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
Bu grup olayını bildiğine göre forumdaki ilk tayfadansın ilk tayfadan olduğuna göre juvel ve Beria'yı da tanıyor olman lazım Jaesexual ismini de @revelimderevelim istediği için yaptın yani sen Beria'sın. 🤨

@Nora buraya bı şey çözdüm galiba :unsure:

Dostum, ben var hiçbişey anlamamak 😅 Cidden son 3 sayfayı okudum bişey anlamadım benim dedektiflik skilleri çalışmıyor burada.
Grup olayını ben de okudum. Yeni user ben bile olabilirim kendimden şüpheleniyorum şu an :unsure: