Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Forumda Bıktıklarınız

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Dostum, ben var hiçbişey anlamamak 😅 Cidden son 3 sayfayı okudum bişey anlamadım benim dedektiflik skilleri çalışmıyor burada.
Grup olayını ben de okudum. Yeni user ben bile olabilirim kendimden şüpheleniyorum şu an :unsure:
Yok sen değilsin SJSJSJSJSJ
Sen böyle konuşmazsın

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
vankedisi nasıl forumda bu kadar vakit geçiriyor merak ediyorum
Öyle deme nazar değecek şimdi🧿
Ben de bazen şaşırıyorum bu kadar aktif olmasına ama aktif olmayınca da gözüm hep onu arıyor.
Bir iki gündür aktifliği düşük ve o olmayınca forum sıkıcı geliyor bana. Eğlence katıyor foruma❤️

Melike

Trainee
Tepki
135
Herhangi bir oylama olacağı zaman bana oy verir misin? Bana oy verirsen eğer şöyle şeyler yapacağım vb. mesajlar atılmasını sevmiyorum ve çok gereksiz buluyorum. Herkesin kendince aklında bir isim var ve belli ki ona verecek neden bu tarz mesajlar atarsın ki? Bu tarz mesajlarla rahatsız edilmekten nefret ediyorum

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Herhangi bir oylama olacağı zaman bana oy verir misin? Bana oy verirsen eğer şöyle şeyler yapacağım vb. mesajlar atılmasını sevmiyorum ve çok gereksiz buluyorum. Herkesin kendince aklında bir isim var ve belli ki ona verecek neden bu tarz mesajlar atarsın ki? Bu tarz mesajlarla rahatsız edilmekten nefret ediyorum
Sana seçim için yazmadım ama böyle bi bakış açısı olduğunu da hiç tahmin etmedim. İlk defa bi seçime aday oldum ve o anki heyecan ile bazılarınıza seçim için özelden yazdım. Eğer rahatsız ettiklerim varsa özür dilerim, rahatsız olma ihtimalinizi hiç düşünmedim💚

Melike

Trainee
Tepki
135
Sana seçim için yazmadım ama böyle bi bakış açısı olduğunu da hiç tahmin etmedim. İlk defa bi seçime aday oldum ve o anki heyecan ile bazılarınıza seçim için özelden yazdım. Eğer rahatsız ettiklerim varsa özür dilerim, rahatsız olma ihtimalinizi hiç düşünmedim💚
Ben genel anlamda bir yorum yaptım. Kişisel algılama lütfen. Bu dçdorumda sürekli forum için önemli seçimler oluyor ve düzenli araliklarla bu tarz mesajların gelmesi bence sadece insanı bunaltan bir etki bırakıyor. Eğer seni üzdüysem özür dilerim. Dediğim gibi benimki genel bir yorumdu.

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Ben genel anlamda bir yorum yaptım. Kişisel algılama lütfen. Bu dçdorumda sürekli forum için önemli seçimler oluyor ve düzenli araliklarla bu tarz mesajların gelmesi bence sadece insanı bunaltan bir etki bırakıyor. Eğer seni üzdüysem özür dilerim. Dediğim gibi benimki genel bir yorumdu.
Ben senin açından hiç düşünmemiştim ve bazı kişilere özelden yazmıştım. Yazdığım için rahatsız olan var mıdır da bilmiyorum. Sen böyle bir şey yazınca rahatsız olan varsa özür dilemek istedim.
Böyle bir şey düşündüğün için de üzülmedim. Yorumun için de teşekkür ederim 💞